Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy a megrendelt anyagokat probléma nélkül le tudd tölteni a számítógépedre.

1. Amennyiben a rendelés során helyesen adtad meg az email címedet, legfeljebb néhány percen belül egy levél kell, hogy érkezzen a postafiókodba “Vásárlás visszaigazoló levél” szöveggel a tárgyban. Ez a levél tartalmazza mindazokat az adatokat, melyeket a Csillagbölcselet honlapon is láthattál a rendelés leadását követően – egészen pontosan a kívánt tételek megnevezését, árát, valamint a fizetés lehetséges módjára vonatkozó információkat.

2. A fizetés teljesülése után kapni fogsz még egy levelet, immáron a megrendelt termék elérhetőségével. Ennek a levélnek a tárgyában “Vásárlás nyugtázása” A levélben fog szerepelni az a link (vagy azok a linkek), amelyekre kattintva letöltheted a tartalmukat.

 

A "Vásárlás nyugtázása" levélben ott a letöltést indító link

 

3. A linkre kattintva a böngésződ típusától és verziójától függően egy párbeszéd ablak fog felugrani, mely felkínálja, hogy az adott fájlt megnyitni (futtatni) vagy lementeni (mentés másként) akarod.

FONTOS! Minden esetben a mentést válaszd, máskülönben nem fog a számítógépedre kerülni a megvásárolt anyag! Miután így a saját gépedre került az anyag, szabadon és akárhányszor megnyithatod és használhatod azt.

A fájlt mentsük le a számítógépünkre.

A fájlt mentsük le a számítógépünkre.

 

A Vásárlás nyugtázása emailben kapott link kétszeri letöltést tesz lehetővé. Ez azért van, hogy amennyiben az első próbálkozás meghíúsul (véletlenül mellé kattintottál, áramszünet lett, lefagyott a gép, stb…) még akkor is legyen egy második lehetőség.
Figyelem, azt is lehetőségnek (letöltés kísérletnek) számítja a rendszer, ha a mentés helyett mégis a megnyitást választod!

5. Ha a letöltés befejeződött, akkor már csak meg kell keresni a számítógépeden, hogy hová lett elmentve a fájl, és máris élvezheted a tartalmát. Legtöbb esetben a Dokumentumok mappán belül lévő Letöltések almappába kerülnek a friss fájlok, de ennek pontosításához kérjük, hogy ellenőrizd a böngésződ beállításait.)

Amennyiben segítségre van szükséged (például “elfogyott” a két letöltési lehetőség), akkor írj bátran a szabo.balazs kukac csillagmag pont hu címre!

Vissza az előadások listájához