A legutóbbi írás létrejöttekor valahogyan elkerülte a figyelmemet egy NAGYON fontos és szép esemény, amely ma este 7 és 10 óra között zajlik le, remélem még nem késő, és mindenki idejében rá tud hangolódni.

 

a Hold elhalad a Plejádok, azaz a Fiastyúk előtt

 

A Fiastyúk a magyar őstudás szerint a Bika hátán kotlik, ez pedig hatalmas termékenységet jelent a fizikai világban. A Görög mitológia szerint a Plejádok pedig az Istenek szerelmi fészke!

Fontos még tudni, hogy ezen a helyen, a Pleajádokban metszik egymást a bolygók pályái.Hihetetlen termékeny erők jelennek meg ezen a helyen, és most a Hold aktiválja ezeket az erőket: a lelkünkben, az érzékeinkben ez mind meg fog jelenni. Ennél csodálatosabb idő nem is lehetne arra, hogy az Istenek szerelmi fészkét ma este a Földre hozzuk. A Hold a Nőiség, női nemi szervek, a mellekhez tartozó bolygó, azt hiszem nem kell részleteznem, hogy micsoda csoda történhet ma este…

A Hold által lehatolhatunk a Teremtés titkáig, átélhetjük a Teremtés érzését!

 

 A Plejádok igen népes nyílt csillaghalmaz, melynek apró csillagai szekér alakban csoportosulnak. A Pleiadok hét csillaga a telihold látszólagos nagyságával egyenlő területen oszlik el. Az egész csillagcsoport porfelhőbe burkolózik, ennek sűrűsége azonban nem mindenütt egyenlő. Különösen feltűnő a Merope közelében levő felhő, amely szétszórja e csillag sugárzását. A Pleiadok legfényesebb csillaga az Alcyone.