A hét elején Móni mesélt nekünk az önlegyőzésről, az új kezdetekről, a megújulásról (a Jupiter ? Mars együttállás kapcsán). 

Február második felében, 23.-tól kezdve ennek a két bolygónak az együttes hatása kicsit kitágul és átalakul, mégpedig azért, mert a Merkúr is belép a táguló együttállás energiaterébe, és ráadásul 23-án hajnalban a Hold fogja összekötni a három bolygót. 

Már most, csütörtökön is lehet szépen lassan érezni, ahogy a Merkúr beúszik a Jupiter mögé, és kedden, 24-én fog vele egzakt együtt állni, de ekkor még a Mars is jelen lesz.

20090223

A szép, négyes együttállásról láthattok itt egy képet.

 Ugyan a Hold, / mivel szerdán Újhold lesz, / nem látszik rajta, de oda képzelhető.

 

 

 

 És az, ami igazán érdekes ebben az “új” Égi képben, hogy a Merkúr már állt együtt január végén a Marssal, és kicsit korábban a Jupiterrel, és most újra ez történik:  24-én ismét utoléri a Jupitert, és március elején a Marsot, azaz úgymond az Ég ?ismétli? önmagát rövid időn belül.

 

Igen ám, de az érdekes itt az, hogy a két találkozás közti időben a Merkúr visszafelé haladva felszaladt a Tejútra, és az onnan lehozott tiszta Isteni tudással tért vissza ugyanazon két bolygó mellé!

Azaz, amit január vége felé megértettünk, kimondtunk most újra lehetőségünk van átgondolni, immár egy sokkal magasabb rezgésszinten

Amikor a Jupiterrel találkozott, akkor ugye a Szeretet bölcsességét érthettük meg, kiáradó, hittel és tudással átitatott beszélgetésekben, megértésekben lehetett részünk. Most ugyanez a lehetőség adott számunkra, de már egy magasabb szinten, hiszen amit akkor megértettünk, most már a Hallhatatlan világ energiája hatja át, már az Éggel összhangban tudjuk értelmünket átitatni a legmagasabb szintű Hittel és Tudással.

Ugyanígy, január végén a felemelő, lendületes értelmünk kapott hatalmas energicsomagokat, most újra ez a Teremtő felé törő erő fogja áthatni értelmünket.

 

S ami még érdekesebb és izgalmasabb az egészben, ahogy akkor, januárban a Merkúr az együttállások során a Jupiter és a Mars FÖLÖTT állt, míg most a két együttálláskor ALATTA fog állni!

Azaz akkor az értelem volt a vezérlő elve a Hit és Tudás kiárasztásának és a felfelé törekvésnek, most pedig az az értelem, amivel már megértettük a Tejútról hozott erőket, ez lesz az ALAPJA a két minőségnek. 

 

Tehát, az égen most az elmúlt egy hónapban nem különálló együttállások sorozatát láttuk, hanem megérthettünk egy teljes FOLYAMATOT, hogy a Merkúr, a gondolkodás, az értelem és a kommunikáció bolygója hogyan vált vezérlő elvből valaminek az alapjává

 

Azaz először meg kellett értenünk valamit, most pedig már a megérett és FELNEMESÍTETT tudás lesz az alap! 

S ha sikerül visszaemlékeznünk, és átnemesítenünk magunkban a januárban szerzett tudásunkat, most egy teljesen új energia nyílhat meg előttünk. 

 

S, hogy még tetézzem ezt a csodálatos lehetőséget, vegyük észre, hogy a januári együttállások a Bak fejénél s a Sas alatt történtek, s most pedig már a Bak testénél és a farkánál.

Azaz ami akkor tudatosodott, most TESTETT KELL ÖLTSÖN és LE KEL ZÁRULJON, meg kel szülessen, létre kell jöjjön. (Azaz a Teremtés befejezésekor egy folyamat véget ér, de valami megszületik)

 

Igazi csoda idő a teremtésre a jövő hét és a március eleje! És még nem tudjátok mi vár ránk mráciusban… lehet készülni, mert nagyon tuti lesz. 🙂

– – –

A Merkúr egyben a beavatás bolygója is, s így most az Életbe avathatjuk be magunkat…