Onnan folytatom az égi fényfonalat, hogy a Merkúr bolygó találkozott 24-én, kedden a Jupiterrel, s elhozta számunkra a legmagasabb Isteni Tudás megértésének lehetőségét, mégpedig úgy, hogy túl lehetett lépnünk a múlandó dolgokon – a fejünkben. A Szellemi fejlődésünkben tisztulni tudunk, tisztán lehet látnunk, hogy felfelé tudjunk haladni.

Uralni tudjuk a sorsunkat! S ehhez most nagy támogatást kapunk fentről. Ha rá tudsz ezekre az erőkre ézékelni, hihetetlen dolgokra leszel képes. De ne hidd el nekem – próbáld ki!

A haladáshoz most hatalmas Hitet és Szellemi energiát kaptunk az Égtől. Ki “kellett” mondani dolgokat ahhoz, hogy a lélek megtisztulva szárnyalhasson. S érdemes észben tartani, hogy a megértésünk és kommunikációnk alapja Tejút energiákkal volt megépítve! Ha ezekből a fény-téglákból építettünk magunknak alapot, akkor nem dönthetett fel bennünket semmi. Ha pedig nem, akkor hagyjuk összedőlni szellemi építményeinket, mert nem időtállóak!

Ez az üzenet vált erőteljessé ezen a héten.

– – –

Nos, a jövő héten pedig fantasztikus dolgok várnak ránk! Természetesen mindent el fogok mesélni itt, a Napi Csillagbölcseletben, és az igazi, mély megértéseket élőben tudom átadni.

S hogy mi vár ránk?

Móni már régóta elkészítette izgalmas írását számotokra, de annak csak jövő hét második felében jön el az ideje, amikor is a teremtő erőnkkel lenyúlhatunk lelkünk legmélyére, és abból erőt merítve BÁRMIT létrehozhatunk (a Mars – Neptunusz együttállás igen izgalmas égi esemény)

Hétfőn (de ez a hatás már elkezdődött) a Merkúr és a Mars kerülnek együttállásba, csütörtökön a Merkúr és a Neptunusz, majd vasárnap a Mars és a Neptunusz.

Mit tudunk erősíteni magunkban a jövő héten?

A Tejút energiákkal feltöltött Merkúr – ahogyan már korábban említettem – alapja lesz most annak, hogy megújuló erővel teremtsünk – és magas szinten legyőzzük önmagunkat, hogy ÖNMAGUNKON TÚLLÉPVE, nagy erőket mozgatva törjünk az Ég felé.

Érdemes minden szellemi ismeretünket felhasználni ebben a két hétben, hogy megéljük legmagasabb szellemiséget, és ezen alapokon nyugodva teremtsünk!

Meg kell említenem, hogy talán a félelmek felerősödnek a jövő héten, de most HATALMAS erők vannak a kezünkben, hogy le tudjuk győzni őket, önmagunkat!

S ne feledjétek, aki harcol – az veszít. Az önlegyőzés nem küzdelemből áll – az az alacsony szint. Az Önlegyőzés magas szinten az, amikor átadod magad a Sorsodnok, és azt kézben tartva meglovagolod.

Bármi is töténjen Veletek, csak erre érdemes gondolni, hiszen most mindenre képesek vagyok!

Mindenre! És az elég sok 🙂