Ma érte el a Merkúr a Plejádok, azaz a Fiastyúk csillaghalmazát, amiről részletesebben már írtam a “Harmóniában Teremtő” írásban. S most nem csak vizuálisan, de a tudati szinten is rácsodálkozhatunk ennek az Égi Képnek az erejére és fontosságára.

merkpleji

Bizony, sokkal fontosabb üzenet rejlik ebben az együttállásban, mint ahogy az elsőre látszik. Említettem, hogy a Tudatunkkal, gondolatainkkal most tudunk csak igazán teremteni, hiszen a Fiastyúk, az Istenek Szerelmi fészke a legmagasabb szintű teremtő erőket szimbolizálja.

De most kanyarodjunk kicsit vissza a Teremtő Gondolatainkhoz, mert nagyon fontos tudatosítani, hogy ez pontosan mit is jelent, mert elsőre nem is fogható fel a jelentősége.

Hiszen tudjuk, hogy amire a tudatunk fókuszál, akkor az fog megteremtődni… És most képzeljük el Őrangyalainkat, akik odaadják nekünk ezt a csodás lehetőséget a Merkúr-Fiastyúk együttálláson keresztül, és mit látnak a fejünkben?

A múltban való hibákon való kesergést, a változni vágyást, a problémáink ismételgetését, hogy nekünk miért rossz, és milyen dolgok történtek velünk, és már megint mit tettünk, és min szeretnénk változtatni.

S a Teremtésben részt vevő magasabb énünk mit fog erre létrehozni?
Ugyanezt.

Tehát, ha tényleg minőségi változást szeretnénk, ha tényleg Igazi és Örök dolgokat szeretnénk létrehozni magunknak, olyanokat, amelyekre mindig is vágytunk, akkor ERRE IS KELL GONDOLNUNK!

Radikálisan azt is mondanám, hogy dobjuk ki a múltat, úgy ahogy van, fenekestül, mindennel együtt, álljunk ÚJSZÜLÖTTKÉNT magunk előtt! Hiszen a Merkúr egyben a Gyermek jelölője is: tehát legyünk gyermekien tiszták, és ebben a tisztaságban kezdjünk el teremteni!

Felejtsük el, hogy mi volt eddig ? mert tudjuk, hogy sok minden nem működött. S ha tudjuk, akkor arra már nem kell gondolnunk! Hiszen nincs rá szükségünk: csak egy teljesen új, Tiszta, csodás új Teremtésre az Életünkben.

És ezt most meg tudjuk Tenni!

Csak Gondolnunk kell rá.

– – –

S tudom, az ember szereti megtartani a sérelmeit, fájdalmait, mintha ettől érne valamit az élete, hiszen van, akitől mindent elvett az “élet”, csak a fájdalom maradt, s ha ezt is elvennénk, mi maradna?

Bizony, korábban írt írásokban, amikor is a Jupiter és a Neptunusz lélek gyógyító hatásáról írtunk, akkor bizony abban az is benne van, hogy megszűnik a fájdalom. De ha nem akarunk ettől megszabadulni, akkor nem is fogunk tudni meggyógyulni.

Te mit választasz?