Most Móni igazán részletes, érdekfeszítő és felismeréseket hozó írását olvashatjátok.

Annyit fűznék csak hozzá kiegészítésül, hogy a Szerelem – ahogyan azt többen is megjegyeztétek már a hozzászólásokban – nem feltétlenül a földi, párkapcsolati szerelmet jelenti, hanem a Szerelmet a Mindenségbe, az Életbe. Persze ugyanúgy jelöli a párkapcsolatokat is – hiszen az az első tükör, amivel találkozunk…

Rengeteg csodálatos, intenzív energia jött le ezekben a hetekben a Földre ? mint az Balázsék Égi Királynő írásaiból is már kitűnt számotokra. Ennek az időszaknak azonban még nincs vége ? sőt! Eszméletlen erős teremtő energiák fognak működni ezen a tavaszon! Amiről most beszámolok Nektek az a Vénusz ? Plutó kvadrát, ami általában egy hétig látható minden évben az Égen, azonban idén egészen kivételesen majdnem egy hónapig működteti teremtő energiáit.

Röviden összefoglalva a fenti fényszög hatását: egy teljesen új minőség születik most a szerelemben és az emberi kapcsolatokban.

Vissza kell térnem Balázs és Dr. Dóczi József Égi Királynő írására egy pillanatra, hiszen ott történik utalás a Vénusz mostani különleges ?minőségére?:  ??Vénusz-fogyatkozás, Új-Vénusz van? ?. ?Ez is a megújulás, a testet öltés kezdetét mutatja számunkra, és érzékelhető, hogy itt minden láthatatlan, csak a belső érzékszerveink számára látható. ??

És ide kapcsolódik még egy fontos Égi esemény, hiszen a ?Tavasz üzenete? című írásban már írtam róla, hogy a Vénusz különleges mozgást végez egészen május elejéig: visszafelé halad az Égen az Eridánusz folyó mentén, méghozzá az univerzális irányban, azaz most tavasszal Égi irányt vesz a szerelem.

Ha a fenti égi hatásokat összevetjük a harmadik ?eseménnyel? a Vénusz ? Plutó kvadráttal, akkor látunk ebben egy olyan összefüggés láncolatot, ami kiemelten a Vénuszról szól, és ami arra hívja fel a figyelmünket, hogy itt most valami egészen különleges csoda születik ezekben a hónapokban a Földön szerelmi, lelki téren ? és általában az emberi kapcsolataink terén.

Egy teljesen új minőségű szerelem és egy új minőségű lelki szeretetenergia ölt testet idén tavasszal a Földön!

A Plutó a legnagyobb szélsőségeket szimbolizáló bolygó, gyökeres, radikális fordulatokat hoz és egyben MINŐSÉGI emelkedést teremt. A kvadrát racionalizáló fényszög, azaz a konkrét teremtés, megvalósítás lehetőségét hozza el számunkra. A legnagyobb varázserő a kezükben!

Tehát a Vénusz március elején elindult az Eridánuszi úton visszafelé, az univerzális irány felé, hogy innentől kezdve az események felvegyék az Égi akarat szerinti irányt. Majd ezzel párhuzamosan ? ezen az ?úton? haladva – pár napja megszületett az Új Vénusz, az Új Női energia a csodálatos Égi Királynőben.

A Vénusz mindeközben a Főnix csillagkép felett halad a hamvaiból feltámadó szerelem és a teljes újjászületés energiáival feltöltekezve.  Végül pár napja (az Új) Vénusz ? mindezen energiák birtokában – ?megvalósító? fényszögbe került az egyik legnagyobb teremtő minőséggel az Univerzumban, a Plutóval.  Mindezt egybevetve a következő ? szavakkal szinte leírhatatlan ? teremtő energiák érkeznek le jelenleg a Földre: mindnyájunk figyelmét nagyon intenzíven (ha kell radikális eszközökkel) az igazi, Égben elrendelt szerelem (kapcsolat) felé irányítják, vagy az igazi emberi értékek felé. Az Igazi Társunkat találhatjuk most meg ? aki talán a múltból tér vissza hozzánk – vagy ha már az Igazi van mellettünk, akkor a már meglévő kapcsolatunkat mélyíthetjük el, egy teljesen új minőségbe fellépve (átlépve) ezáltal.

Teljesen új minőségű szerelmi (szeretet) energiák szabadulnak fel bennünk és a kapcsolatunkban,  és ezáltal óriási minőségi emelkedést valósíthatunk meg az életünkben (konkrét, kézzel fogható változások formájában!).

 A régi, idejétmúlt és már működésképtelen emberi viszonyok (szerelmek) most végleg és visszafordíthatatlanul összeomlanak. Ami eddig csak kínlódva a ?végét járta?, az most örökre és végleg meghal ? és ettől a tavasztól kezdve szinte egy új ?időszámítás? veszi kezdetét az Égi Királynőben megszülető, az Égi Elrendelés irányában haladó, a hamvaiból feltámadó Új Vénusszal és a Plutó mindent elsöprő teremtő radikalizmusával.

Az Égiek most már nem kímélik a hazugságokon, érdekeken, félelmi ?kötéseken? alapuló vagy valós érzelmek nélküli szerelmeket, és mindent felforgatnak körülöttünk, hogy a dolgok ? az érzelmeink ? végre teljesen letisztuljanak és csak a lényeg menjen tovább: azaz az igazi (erőpróbákat is kiállt és azokon is átégett) mély érzelmeken alapuló Égben Elrendelt Szerelem. Valamint ugyanígy: csak az IGAZ emberi kapcsolataink.

A Vénusz a kos jelében, a Plutó a bakban és a Nyilas csillagképben. A szerelemért áldozatot hozni most sorsfeladat és egyben felemelkedési lehetőség. A Nyilas csillagkép üzenete pedig arról szól, hogy az Égi Törvény szerinti szerelmek öltenek most testet, illetve, hogy a kapcsolatokban eljött az Igazság ideje.  

Azok a kötések, amik most szétrobbannak, azoknak örökre és végleg lejárt az idejük ? viszont azok, amik most születnek meg újonnan vagy azok, amik kiállják a próbatételeket és most halott poraikból teljesen újjá születnek, azok elképzelhetetlenül magas minőségekbe emelkednek fel és a születő Új Idők erős talapzataként Örök Szövetségekké válhatnak.

Felhívom a figyelmeteket, hogy az elkövetkező hetek hozhatnak komoly próbatételeket. Ezen belül április 18-ig lehetséges egy nehezebb ? több múltból visszatérő nehéz helyzetet vagy megpróbáltatást tartogató ? időszak. Majd körülbelül május 8-tól már teljesen fellégezhetünk és az igazi minőségi, mindent elsöprő felemelkedés állapota vár ránk ? és itt ne fogjátok vissza a fantáziátokat, mert a legnagyobb csodák időszaka jön.

De ezúttal kihangsúlyozom: most még nem lehet pihenni! Ezekben a hetekben teremtő, alkotó és pozitív energiákkal, magas szinten működve, hittel teljesen kell végig mennünk a próbatételek útján (Eridánusz)! Lehet, hogy sokszor az átlagnál jobban meg kell harcolnunk (Plutó) önmagunkkal, a szerelmünkért, a Társunkért vagy egyszerűen csak a ?körülményekkel?.

Lehet, hogy hirtelen fognak a dolgok átfordulni ?feketéből ? fehérbe? vagy fordítva. Lehet, hogy néha úgy érezzük majd, hogy ?minden borul? körülöttünk (bennünk) mintha egy nagy földrengés rázná a világunkat. De akkor sem szabad feladni! Hinni kell, szeretni kell és bármi is lesz, kitartóan végig kell menni azon az Úton, amit március elejétől Fentről kijelöltek a számunkra, mert higgyétek el nekem, hogy az Út végén egy teljesen új életminőség vár mindnyájunkra.

A Plútó világokat teremtő energiája most a Vénusz szerelmi, szeretet energiájához kapcsolódva a régi világot végleg elsöpri és egy teljesen új, egy magasabb minőségű világot teremt. Ez az új világ a lelkünkben, egy szerelemben vagy az emberi kapcsolataink terén fog testet ölteni és hozza el számunkra a Főnix csillagképnek köszönhetően a teljes újjászületést.

 

Veres Mónika