Megindító, beindító energiák jelentek ma meg az égen, illetve már néhány napja is érezhető volt ez a hatás, de ma dél körül érte el csúcspontját. És igen hatalmas beindító erők ezek! Bele is vágok a közepébe, hogy miért.

A Mars bolygó került együttállásba az Uránusszal, ami pedig azt jelenti, hogy a Mars, mint az az energia, amivel a Fény felé törünk, amivel növekszünk, amivel teremtünk és belekezdünk a dolgainkba, most kapott egy nagyon magas szintű támogató, sokszorosító erőt az Uránusztól.

Mégpedig olyan erőt, amivel képesek vagyunk kitörni a korlátainkból.

Azért is csodás lehetőség ez, mert amit már régóta, esetleg évek, évtizedek, évezredek óta meg szeretnél tenni, mert érzed, hogy erre szükséged van, de valami visszahúzott, most eljött annak az ideje, hogy végre kitörj a korlátaidból, és szabaddá válj! Ehhez rengeteg energiát kapsz most.

És ne feledjük el, hogy az ég túlfelén ott áll a Szaturnusz, ami azt mutatja meg nekünk, hogy most tényleg csak a fontos, időtálló dolgokba kezdjünk bele.

20090415És mivel ez az ?találkozás? az Égen igen érdekes helyen történik, egyből NÉGY csillagkép erős üzenetét közvetíti számunkra. Itt van máris az örök kedvencem, a Pegazus, ami abban segít, hogy egyből a legmagasabb szintű Isteni, Teremtői énünktől megkapjuk a szellemi üzeneteket, és ez segítsen bennünket az utunk során.

Az együttállás alatt a Cet mutatja, hogy mielőtt cselekszünk, vonuljunk vissza magunkba, mélyedjünk el, hogy megtisztulva kezdjünk bele abba, amit elterveztünk.

És a Halak hozza el az összegzés minőségét: vegyük sorra, hogy mi az, amiben erősödnünk kell, mi az, amiben tisztulnunk kell, és mi visz minket előre, és nézzük meg, mi mindenre van szüksége az életünknek ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük, hogy hol kell belekezdünk valami nagyszerűbe…

És itt, a Vízöntő jövőbe ömlő tisztító vize fölött pedig azt az üzenetet kapjuk, hogy amit most elkezdünk, az egy jobb és tisztább ? karmától tisztább ? jövőért fog történni, hogy rend és tisztaság legyen a lélekben és a szellemben mindenütt.

Csodás energiák ezek, érdemes velük élni!