A Halak és a Vízöntő közti űrben, a Cet farka fölött és a Pegazus szárnyai alatt pénteken (13-án) izgalmas találkozásnak lehetünk tanúi. 

20090313Mielőtt március 21-én elkezdődne az ÚJ ÉV, a Nap áthalad az Uránusz fölött, lehetőséget adva arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, amelyekkel a régóta cipelt  dolgainkat kitisztíthatjuk. Itt lesz az ideje annak, hogy szétfeszítsük a korlátainkat, hogy kilépjünk időtlen idők óta megszokott bőrünkből, és visszataláljunk a Teremtőhöz. 

Azaz, tömören fogalmazva: tegyük le megszokott egonkat, legyünk spontánok, szabadok, éljünk minden lehetőséggel, mert hatalmas energiát kaphatunk most az Égtől, ha van bátorságunk MEGÚJULNI.

Kiváló idő ez az újjászületésre, hogy felkészüljünk a legváratlanabb fordulatokra, amelyeket ez a hét hozhat nekünk. Az együttállás alatt álló Főnix csillagkép azt az üzenetet hozza el számunkra, hogy képesek legyünk most ÚJJÁ születni a Nap tüzében elégetett szellemünk hamvaiból. 

A Pegazus pedig a legmagasabb szintű Isteni Teremtő erőket hozza el számunkra csillagszárnyain, s mindezt alkalmazva készek lehetünk a legváratlanabb fordulatokra is – főleg, ha azt magunknak kell megtenni.

De mielőtt cselekednénk – márpedig ezen együttállás energiáit felhasználva hatalmas erőket tudunk megmozgatni – érdemes megidézni a Cet minőségét és elvonulni “3 napra”, és a visszavonulásból nyert lendülettel megtenni mindent, a jövőért.

A Cet csillagkép üzenete, hogy képesek legyünk visszavonulni lelkünk mélyére, találkozni igaz lényegünkkel. A Cet az, aki elnyelte a bibliai Jónást, mert az nem volt hajlandó megélni Isten által rábízott feladatát. De a Cet gyomrában 3 nap és 3 éj alatt ráébred sorsára, és onnan kijőve meg tudta élni Önmagát. Nos, ezzel az üzenettel a szívünkben most hatalmas, korszakalkotó tetteket hajthatunk végre.