A tibetiek szerint június 7-én, vasárnap milliószoros nap van, amikor minden gondolatunk hatalmas erővel válik valóra, ezért különösen tudatosan kell gondolkodnunk. Nos, én nem tudom, hogy ez valójában hogyan és miért van, de azt tudom, hogy vasárnap napkelte után csodálatos energiák fogják áthatni a lelkünket.

20090606

A Hold reggel 5 óra környéként megközelíti az Antares csillagot, amely az Isteni Szeretet csillaga, az univerzumban található legmagasabb szintű szeretet energia “helye”. Fél hét tájban pontosan beúszik a csillag elé, és körülbelül egy órán keresztül úszik el előtte.

Az esemény Magyarországról sajnos nem látható, de nyugat felé hangolódva, kicsivel a horizont alatt érezhető lesz mindenki lelkében, ahogy bensőnket át fogja hatni a legmagsabb rendű szeretet, amikor lelkünk előtt minden Létező egyformán csodálatos, és a maga “jó” és “rossz” dolgaival egyetemben válik Tökéletessé.

Ráadásul ekkor már Telihold van, azaz e lelkünk a legfényesebb energiákkal fog tündökölni, felszínre hozva a mélyről mindent. Bármi, ami előtör – mondjuk egy szép vasárnap reggeli meditáció során – itassuk át a Szeretet fényével.

S ha hozzátesszük a Nagy Buddha Napokat, akkor lelkünkben ezt a Szeretet-energiát megtartva egész nap könnyedén fogunk tudni Teremteni.

– – –

Az Ántárész Csillag a Skorpió csillagkép szíve, s ez a Skorpió vezet fel minket e Tejútra, mégpedig azzal, hogy az ollójával levágja rólunk azokat a dolgokat, amelyek nem méltóak már a Tejútra.

Ebben a stációban egyszerre tudjuk érzékelni a láthatót és a láthatatlant. S mivel most az együttállás a Horizont alatt lesz, ezért a mély Belső üzenetek még hangsúlyosabbá válnak.

– – –

Itt láthattok egy video-t, ahogyan a Hold átúszik az Antares előtt. Remélem segít a ráhangolódásban.