Ha belenézek a naptáramba, ahol a fontosabb égi eseményeket szoktam kigyűjteni, az látszik, mintha ezen a héten nem történne semmi “említésre méltó”. Természetesen ez nincs így, de az a sugallat érkezett ma hozzánk, hogy részletezzük még egy kicsit a pár nappal korábban történt Égi Eseményeket, mert ez – ahogy látjuk – mindenhol ott van.

Ez pedig a 2-án, vasárnap aktivizálódott Vénusz – Plútó szembenállás, ami valóban nagyon érezhetően jelen van a párkapcsolatok szintjén, hiszen a Vénusz egyfelől ennek a jelölője. Azt is mondhatnám, hogy a kapcsolatok terén ez most egy vízválasztó időszak, akár látszólag “jó” vagy látszólag “rossz” dolgok történnek velünk.

Hiszen ez a két bolygó most a Tejúton jár, tehát a legmagasabb rendű dolgokra vagyunk képesek a párkapcsolat által – s a Plútó a minőségi változás szimbóluma, tehát most képesek vagyunk a nem működő kapcsolatból egy működőt varázsolni – vagy egy nem működőt végre lezárni. Sőt, az eddig boldognak, teljesnek megélt szerelemből most egy sokkal magasabb szintre emelkedve még több Fényt vagyunk képesek megélni.

A lényeg, hogy engedjük meg magunknak a változást – de persze nem csak a szerelemben, hanem a belső termékenység területein is (pl Művészetek, alkotások, stb…)

Hétfőn (3-a) délután a Merkúr is kapcsolatba került a Plútóval, tehát a Szellemi változás inspirációja is hat most. Ez a segítségünkre lehet, hogy az “agyunkkal” is képesek legyünk arra a változásra, amit a Bensőnk diktál most.

– – –

A hét második felében a Holdé lesz a főszerep, hiszen Telihold lesz csütörtök hajnalban, és a Hold szépen elhalad a Jupiter majd a Neptunusz fölött, majd szemben fog állni a Merkúrral és a Szaturnusszal, és végül vasárnap pedig találkozik az Uránusszal – tehát pontosan azokkal a bolygókkal kerül kapcsolatba, amelyekről a múlt héten értekeztünk.

Így most a lélek szintjén kerülnek megélésre és beépítésre azok az energiák, amelyeket az előző cikkben részletesebben tárgyaltunk. Ezáltal még érzékelhetőbben lesznek a hatások, hiszen a Hold hatásait a vér és az idegrendszer sokkal könnyebben érzékeli – azaz nem csak annyi a belső szemmel lesznek láthatóak, de a hétköznapok szintjén is.

További kellemes Nyarat kívánunk, és részletesebben erről 8-án szombaton, Szegeden hallhatsz: http://csillagbolcselet.hu/napi-csillagbolcselet-eloben/