Az említett Napfogyatkozás előtt 8-12 órával fog elhaladni a Merkúr a Jászol ? azaz a Praesepe ? előtt.

szamarEz az a Csillaghalmaz, ahol maga a Megváltó megszületett, a Jászolban. Egyfelől csodás női energiákat jelképez, a Szeretet hármasságát vagyunk képesek megérteni szellemünkkel is: a Befogadó, Tápláló és az Elengedő szeretet egységét.

És ami a legkülönlegesebb ? ha elolvassuk a korábban a Napfogyatkozásról írtakat -, hogy pontosan a Napfogyatkozáskor a Merkúr ? azaz a Fiú szimbóluma – azon két csillag között fog elhaladni, amelyet a Csillagbölcselet Északi és Déli szamárnak hív. Ez az a két szamár, amelynek hátán Jézus ?belovagol? Jeruzsálembe, ahogy a próféciák jövendölték. A szamár, amelyen a Megváltó ült, vemhes volt, így vált valóra a jóslat.

És ez PONTOSAN, szinten percre pontosan akkor történik meg, amikor a Napfogyatkozás zajlik éppen Kínában. Ahogyan előző cikkemben írtam, ahogy a Női energiák kiteljesednek a Hold által, akkor jő el a Fiú a két szamáron.

Nagyon fontos üzenete van ennek korunkban, ki-ki érzékelje át saját bensőjében, ahogy ez az Égi kép megszólal. Ha gondolatod, kérdésed vagy bármilyen megosztani valód van, a hozzászólások között nyugodtan megteheted.

Azaz a Megváltó megszületik, és meg is nyilvául – üzenik a csillagok.

– – –

És itt még nincs vége.

Ugyanebben az időben, azaz 22-én hajnali 3 óra 31 ?kor a Merkúr szextil fényszög kapcsolatba került a Marssal, amelyik bolygó éppen a Bika csillagkép fejénél jár! S milyen csodálatos összhangja mutatkozik meg ismét az Égi erőknek, hiszen a Bika fejénél a Termékenység, a Teremtő gondolkodás kap hangsúlyt, és most innen kerül szintézisbe a Mars, férfias erő a Jászollal, a nőies erők helyével. S a Mars szépen lassan beúszik az Aldebaran csillag erőterébe, azaz segítségül hívja az Őrangyalokat, mintegy vigyázóul a most megszülető Fiú-ra, aki kilép a Jászolból.

A Mars ekkor, az Aldebarannal együtt állva, kapcsolatban a Merkúrral, Kvintil kapcsolatba kerül az Uránusszal! Ez a fényszög, a dolgok kvintesszenciáját hordozza, mágikus fényszög kapcsolat, amellyel varázsolni lehet. Ezáltal a Mars a kéz szellemiség-jelölő bolygóval kerül egy időben kapcsolatba. Azaz a Teremtő gondolkodás, a saját és a Világ eddigi korlátainak szétfeszítéséhez most a Gondolat és az Erő is a rendelkezésre áll ? és természetesen az anyaméh öle is, a Jászol képében, hogy minden, amit teremtünk, meg is születhessen.

– – –

Sőt, ugyanekkor a Szaturnusz és a Vénusz éppen kvadrát fényszög kapcsolatban állnak. Nagyon fontos, hogy fókuszálni tudjunk ekkor a saját belső Harmóniánkra, hogy ne tudjanak bennünket kibillenteni nyugodt középpontunkból. Ekkor leszünk birtokában annak, hogy Szerelmetes szívünkkel a Világot is magunkba fogadjuk ? de fontos üzenet még itt, hogy a párkapcsolatban mire fókuszálunk, hogy mindek jött el az ideje.

A Vénusz a Bika szarvai között érzékeli a Tejút energiákat, azaz a hazafelé vezető útra talál éppen vissza, de fontos üzenetet közvetít számára a Szaturnusz is az Oroszlán nemző részéből, hogy Teremtésünkkel csak olyan dolgokba fókuszáljunk, hogy abból a következő generáció tápláló értékeket kapjon.

– – –

Kanyarodunk kicsit vissza a Jászol csillaghalmazhoz, és a Napfogyatkozáshoz. Nem említettem, de a Nap és a Hold találkozása éppen a Rák és az Ikrek csillagépek között történik, valahol a ?semmiben?.

Az Emberiség számára az Ekliptikai ? azaz a Napút ? csillagképei jelölik a Beavatás útjait, és milyen érdekes, hogy a Nap és a Hold ebben a kiemelt helyzetben szinte egyik csillagképben sem áll. Ilyenkor felerősödik az együttállás alatt és fölött látható csillagépek üzenete, jelen esetben az Egyszarvú üzenete, amely az Életbe szólító rezgést továbbítja számunkra, és a polaritás világa fölé való emelkedés üzenetét közvetítet, azaz valójában Minden és Mindenki Egy.

Te és a Teremtő.

Ezt az üzenetet hozza el Számunkra a Megváltó a Szeretet egységében.

– – –

Régebbi kapcsolódó írások: http://csillagbolcselet.hu/2009/06/egi-nasz/