El sem tudjátok hinni, mennyi minden van még itt, de mint mondtam, igazán kifejteni, csak élőben tudtam azt az egészet, ami most szeptemberben zajlik. Ha további részletek érdekelnek, sok példával ellátva, szívből ajánlom a szegedi előadás anyagát: http://csillagbolcselet.hu/elo-kalendarium-eloadas-hanganyaga/

És lássunk még egy csodálatos dolgot, amit most szombaton, a budapesti előadáson, egy kedves csillagleső hölgy jegyzett meg, én csak szeretném kifejteni “csillagbölcseletesen” az ő észrevételeit. Ez a Magyarságot érinti főként.

sziriuszmarsNézzük meg 18-án a Mars helyzetét az Ikrek csillagkép kellős közepén. Az Ikrek csillagkép magyar mondájának megfelelője Hunor és Magor, a két testvér. Róluk tudni kell, hogy e két testvér mennyire jól szimbolizálja a magyarságot, és ehhez kapcsolódik a szkíta-görög mitológiából Kasztor és Pollux testvérek története is.

E két testvér egymással mindig harcolt (ugye, ismerős?), de valójában “kifelé” mindig egységben álltak ki, szeretetük egymás iránt megbonthatatlan volt. Valójában “játékos” harcukkal EGYMÁST ERŐSÍTETTÉK!

Az Ikrek csillagkép alatt ott helyezkedik el az Egyszarvú csillagkép, aminek üzenete, hogy a látszólagos ellentétek, a látszólagos poláris világ alatt mélyben valójában MINDEN EGY, és mindegy Egy-ért történik!

Tehát ne tévesszen meg a látszat, ha két egymással veszekedő magyart látsz – a csillagok járását ismerők tudják, hogy ez csak látszat: ez valójában egymásért történik, hogy egymást erősítsék, mert így válik el az ocsú a búzától, így derül ki, hogy mi igaz, és mi nem.

Tehát minden konfliktus, minden harc amit magad körül látsz vagy láttál az elmúlt napokban-években, VALÓJÁBAN azért történt, hogy TE erősebb legyél. Erősebb a Hitedben, az Egységedben.

S elárulok egy fontos dolgot: 18-án a Mars pontosan a Szíriusz csillaggal áll együtt, aminek jelentését csak pár szóban fejtem ki, hiszen könnyen utána tud mindenki olvasni, hogy mi köze a Magyarságnak a Szíriusz csillaghoz. (A Magyar Szent korona, Arvisura, stb…)

A Tejút egyik oszlopa a Szíriusz, tehát a Tejút-erőket, ezeket a csodás, magas rezgésű erőket tudjuk most itt a polaritás világában beindítani – s ez Magyarország tekintetében különös jelentőségű lehet.

Ám nézzünk tovább a csillagos égen: a sokat emlegetett 4-es együttállás alapja a Hold, az éppen Újhold, ahol is renegeteg helyen megjelenik a Szűz minősége, azaz a Tisztaság.

S egy energiának, aminek a Hold az alapja, ott lelki, belső, láthatatlan világ-béli dolgokról van szó: minden átalakulás BELÜL történik, a Rendrakás a Szűzben, s minden, amiről eddig beszéltünk. S a Szent Grál az Örök Élet italát őrzi, tehát itt örök érvényű dolgoknak kell előbukkanni. S fontos megkérdezni magunktól, hogy mi örök érvényű?

Azt hiszem, az egyik ilyen válasz a Szeretet kell legyen. Én a saját szemszögemből még hozzátenném a Hazavágyódást, a Harmóniát. Tehát ezekben a napokban, amikor a Szűzanya minősége készül éppen megnyilvánulni Belülre érdemes figyelni, hogy Bennünk álljon helyre a Női és a Férfi minőség.

Köszönöm, hogy velünk voltatok ebben a Születés sorozatban, 18-a után jelentkezünk.