2009-09-09 – ez ingen erőteljes energiákat hordozó dátum volt a numerológia szerint, de hasonló töltést hordoz 2009-09-18-a is, ahol a 18-as számnak a 9-es egy magasabb jelentéstartama szerint értelmezhető. S ezen napon PONTOSAN 9 óra 9 perckor kell fel a Szpíka csillag, amely a Szűz csillagkép legfényesebb csillaga.

Tehát a 18-i hatásokat még a numerológia is alátámasztja, plusz a Szpíka megjelenése a 9 óra 9 perckor a horizonton igen csodás üzeneteket hordoz, hiszen 4-szeres 9-es hatás érvényesül a 11-es mellett.

De mit is jelent a Szpíka felkelte ekkor? Ez az Aratás szimbóluma, a régi időkben amikor a Szpíka együtt kelt a nappal, akkor kezdték meg az aratást – a neve is ezt sugallja: Kalász. Ez az a Kalász, amit a Nap fénye érlelt, és ebből sütik később a kenyeret.

Tehát ez az Aratás ideje lesz – ekkor tudunk minden eddig tapasztalatainkat learatni, és a Fényt átalakítani magunkban: kenyeret sütünk belőle, azaz valamiféle Fény-táplálék jön létre, ami aztán sokáig fog bennünket táplálni!

Ha egy születési horoszkópot állítunk erre az időpontra, további érdekes üzeneteket kapunk általa. Dr.Dóczi József sorai következnek

20090918A4-es együttállás, amivel szemben áll az Uránusz (+ Juno, a Feleség)! – egybenyitja a 11. és 12. házat:

a Barátok, a Közösség a Teremtés Másoknak (11.) hozza el a Végső Titkok (12.) Megértését (Merkúr).

Ez pedig az, hogy úgy tudunk Rendet rakni a Külvilágban (SZŰZ Jegy), ha Megérezzük (Hold), hogy Mikor van itt az ideje annak (Szaturnusz), hogy Szeretetben Cselekedjünk (Nap) és teremtsünk MÁSOKÉRT!!!

Ez egy óriási Beavatódás, mivel mindkét Beavató égitest részt vesz ebben!

A Plútó a Pajzs csillagképtől (=egy pillanat alatt bejuttat a Tudás Állapotába!) quadrálja ehhez a Tejút-energiákat…

A Jupiter triója pedig Tisztít… A Mars “csak” a Sirius-sal áll együtt…

A Felszálló Holdcsomópont az IC-vel az Altair-on (a Múltunk a Sas-Sólyom szemével meglátva…)

A CÉL?

úgy Újjászületni a Jászolban (X.), hogy az Anya (Női-Vénusz) – Oroszlán (Oroszlán Jegyben), Szívének (Regulus) Szerető Bátorságával tudjuk védelmezni a Múltunkat.

Ha Lelkünk mélyére ereszkedünk (Leszálló Holdcsomópont), akkor rá tudunk látni arra is, hogy a hozott tudásunk (IC) az, amivel képesek vagyunk a Turul-Sólyom Szemével meglátni, hogy hogyan tudunk KIEMELKEDNI és Másokat is FELEMELNI!!!

FANTASZTIKUS CSODÁKAT ÉLHETÜNK MEG!!!