És akkor vágjunk bele a sokat emlegetett szeptember 18-a és azt megelőző/követő napok energiáinak kifejtésébe. Erről a szeptemberi előadásokon közel 2 órán keresztül beszélek, tehát itt írásban sajnos nem tudok minden apró részletre kitérni, de természetesen tőlem telhetően a lehető legtöbbet át szeretném adni Nektek.

Akit a mögöttes tartalmak is érdekelnek, tiszta szívvel javaslom, hogy előtte olvassa át a március 26-i Égi Királynő és a június 21-i Égi Nász című írásokat, mert ezen események egyfajta záróakkordja lesz most szeptember 18-án ? és egyben egy hatalmas új kezdet.

szept18Az első alap, amivel tisztában kell lennünk, miután a képet megvizsgáltuk, hogy 18-án Újhold lesz ? azaz az anyai minőség a lehető legteljesebb. S látható, hogy a képen a Hold fölött, mint a női ölből előbukkanó újszülött, ott lebeg a Merkúr ? amiről tudni kell, hogy Gyermek analógiája. Tehát érezhető, hogy itt valamilyen Új dolog bukkan elő Bennünk, valami hatalmas égi csoda.

S ez a Hold a Kehely csillagkép Örök Életet adó vizében úszik, azaz a Szent Grál fölött látható. Így tudjuk, hogy ami világra jön most, annak az alapja valamilyen csodás, az időn túlívelő Örök üzenet lesz. Mert tudjuk, hogy ?mint Fent ? úgy Lent?, tehát ami az Égen zajlik, azaz egy Új minőség születése, ez most Bennünk fog megtörténni. Érdemes magunkban megengedni ennek az új dolognak a létrejöttét, legyen az bármi ? egy belső változás, egy új életszemlélet, egy új világ kialakulása, egy új filozófia, egy új kapcsolat ? bármi.

S nem csak a Holdból előbukkanó Merkúr (Anya-Gyermek) mutatja az Új megszületését, hanem a csillagkép is, ami égisze alatt ez zajlik: pontosan a Szűz múltból elrugaszkodó lábánál. S ahogy már a nevében is benne van, itt bizony annak az üzenete kiemelt jelentőségű, hogy a múlt dolgaiból el tudjunk rugaszkodni ? mert csak ekkor jöhet létre az Új. S ez nem egyfajta elengedés, hanem valóban elrugaszkodás legyen ? lendületes, céltudatos. Az elrugaszkodás pillanatában lehet, hogy még nem sejthető, hogy hová is érkezünk meg, de ha érezzük a Teremtő gondoskodását, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ahová lerakjuk a lábunkat, az egy csodás új világ, s nem egy szakadék mélye lesz.

Tehát érdemes elengednünk az eddig működő, megszokott dolgainkat, hiszen ezzel engedhetjük meg csak az új megszületését.

S ami igazán felfokozottá teszi az így kapott erőket, az a Nap, a Naprendszer közepe, a mi fényesen ragyogó csillagunk ? a Cselekvő Én. Ezáltal valóban meg tudjuk jeleníteni azokat a változásokat, amelyek zajlanak bennünk.

S a 4-es együttállás tetején, vezérlő elvként a Szaturnusz egy csodás üzenetet ad át nekünk: a Cél az Időtállóság. Azaz ami most megszületik, nemcsak a mélyben hordozza az Örök Élet igazságát (Kehely), hanem lényege, hogy ami újat most létrehozunk, az amellett hogy gyökeresen új, olyan dolog is lesz, amelyet évezredek múltán is hasznosítani tudunk majd ? akár az Emberiség, akár az Istenember szintjén.

Ez így talán nehezen megragadható, de a lényeg, hogy most érdemes megengedni magunknak, hogy megváltozzunk, új dolgokat teremtsünk ? és hála az Égnek, kapni fogjuk a ?jeleket?, figyelmeztetéseket, mert azonnal le lesz tesztelve úgymond a Szaturnusz által, ha valami olyanba vágnánk a fejszénket, ami az első viharban, az első próbatételnél összeömlik. Ha ezt esetleg valaki nehéz időszaknak élné meg mostanában, akkor egy áldott helyzetben van, hiszen kipróbált vagy ezer dolgot, és tudja, hogy mi az, ami nem működik ? és most lehetőség van végre egy Igazán Működő valamibe belekezdeni.

S csak bele kell kezdeni ? csak el kell rugaszkodni.

Ha esetleg félelmek lennének valakiben, csak gondoljátok végig, hogy milyen beavatásokon mentünk keresztül az idén a fantasztikus lélekgyógyító Jupiter-Neptunusz együttállásokkal. S emlékezzetek, mekkora hatalmas gigantikus teremtő erőt kaptunk a Mars-Plútó szembenállással.

Egyenlőre ennyi, de sejthetitek, hogy van még tovább is ? jövő hét elején folytatjuk, addigra remélem Dr. Dóczi József barátom is elmondja nekünk a csodás felfedezéseit, mert ő még tovább is ment, mint én.

Tehát folytatjuk az izgalmas fényszögekkel, és más rejtett égi képekkel.