Most kérlek egy kicsit másfajta olvasásmóddal kövessük dr. Dóczi József gondolatait, s így belül érezve meg inkább, hogy hova jutunk a végén.

szept18_2

Szent Családi Kép“, amit láthatunk, hiszen az Anya (Hold) és a Gyermek (Merkúr) mellett ott áll az APA is, a Nap!

Sőt, a Szaturnusz – mint ?Bölcs Öreg? – szintén szülőt, a Nagyszülőt jeleníti meg, aki a legmagasabbról Szenteli meg e Szent Családot.

Az tovább fokozza e csodát és jelenlétével még nyomatékosabbá teszi e pillanatot, hogy Pallas Athéné is teljes fegyverzetben ott van mellettük. Mégpedig pont az ekliptikán, tehát a fizikai szintről védelem érkezik.

Szépítsük még? A Vesta (a Szűz) a Jászolt ?melegíti? Szent Tüzével?

Miközben a Vénusz közelít a Regulushoz, az Oroszlán Szívéhez, addig a Mars pontosan Castor és Pollux között áll, egyensúlyt mutatva.

És ugyan, merre, mifelé történik az a bizonyos Nagy Ugrás?

Ki mutat Utat a Szűz Csillagképben?

Ceres, Az ANYA. Aki felett Bootes, a Felemelkedett Lélek helyezkedik el?

A Mennybe szállt Anya. Az Anya, aki Megboldogult.

Boldog Asszony Anyánk.

SZŰZ MÁRIA.

————————————————-

A Szűz elugró lábához tartozik a Vetés minősége is, amiből majd a “megérkezéskor” lesz az Aratás. Most az Új Földben ültethetünk el egy fény magot – ez egy másik aspektusa ennek a szeptemberi helyzetnek.

Amárcius 26-i Égi Királynő manifesztuma történik most meg – s a Ceres kisbolygó további csodás üzeneteket ad át nekünk.

Ceres a római mitológiában az anyai szeretet istennője volt, csakúgy mint a növények (főleg a gabona) ültetésének istennője. S a Ceres most a Szpíka csillag fölött fog elhaladni – a Szpíka pedig Kalász-t jelent, azaz a beérett gabonát!

Így válik eggyé a vetés és az aratás üzenete a mostani égi képben.

————————————————-

S még egy csodálatos “véletlen”, amit szintén Józsi fedezett fel az égen, ez már tényleg maga a csoda. Ha megnézzük a fentebb látható 4 égitest (Nap-Hold-Merkúr-Szaturnusz) helyzetét 18-án délelőtt, akkor azok pontosan a Rák csillagképet rajzolják ki alakzatukkal!

S ne feldjük, a Rák-hoz az anyaság szimbóluma tartozik, s magában a Rák csillagképben álló Jászolban, ahol Szűz Mária hozta világra a Megváltót, áll a Vesta – ahogy fentebb olvashattátok. S Vesta a családi tűzhely őrzője, a görög megfelelője Hesztia, akiről soha semmilyen ábrázolás nem történt: ennyire Tiszta volt.

Ezek az energiákat érezzük meg magunkban, azaz hogy belőlünk milyen csoda fakadhat és hogyan tudunk találkozni egy sokkal magasabb szintű kozmikus elrendeltetéssel.

Erről írni nem igazán lehet, ki-ki a saját élete, hangulata, rezgése szerint tud rátalálni Önmagában ezekre az Égi Képekre.