Áldásos idők közelegnek május közepén, s ezek a hatások már régóta érezhetőek. Sokszor említést tettünk a hetek óta aktiválódott Jupiter-Neptunusz együttállásról. amely korunkat most igen erőteljesen meghatározza. S mit is hozhatnak el életünkbe ezek az energiák?

Azért mondható az, hogy ?korszakalkotó? erőket hoz el számunkra ez a két bolygó, mert több mint fél évig egymás mellett haladnak az égen, s ráadásul igen erőteljes hatásúak.

Ha egy mondatban kéne elmondanom mi ez az egész, azt írnám: A Szeretet Bölcsessége hatja most át lelkünk legmélyét.

Bele kell tekintenünk a múltba, hogy hol voltunk a nem-tudás, azaz a szeretetlenség állapotában, és milyen, a lelkünkben lerakódott sérelmeket, indulatokat, félelmeket, illúziókat hordoztunk eddig magunkkal. Mert bizony most itt az ideje annak, hogy a Szeretet fényével, – a saját magunk szeretetének fényével ? a mély lelki sérüléseinket meggyógyítsuk.

Mert a Szeretetnek van a legcsodálatosabb gyógyító ereje!!!

S a Jupiter most ezt a Szeretet-erőt adja át számunkra. A Neptunusz pedig azt az erőt, hogy eggyé tudjunk válni a Mindenséggel ? de a nagy titok abban rejlik, hogy előbb ÖNMAGUNKKAL KELL EGGYÉ VÁLNI!

Hiszen amíg nem vagyunk teljesen Egészek, nehezebben fogunk ráhangolódni a többi emberre. Tehát előbb magunkat kell szeretni, magunkat kell meggyógyítani!

S hogyan tudjuk magunkat meggyógyítani?

neptijupiEnnek az üzenetét a Bak csillagkép hozza el, ahol most éppen a Jupiter és a Neptunusz tartózkodik ? és természetesen a környező csillagképek. A Bak azt üzeni, hogy figyeljünk a részletekre, és lépésről lépésre, a múltba tekintve tudunk most előre haladni a lelkünk átfényesítésében. Mert tisztítandó feladatunk van most ezzel.

S az együttállás fölött a Kiscsikó csillagkép látható, amely egy csodálatos kezdet lehetőségét rejti magában, hiszen a Kiscsikó fiatal, tele van tettvággyal, energiával, belső tűz égetni. Ő belőle lesz egyébként majd a Pegazus, az a mitikus állat, aki Zeusz villámait szállítja.

Az együttállás fölött pontosan a Kiscsikó harmadik szeme, a Kitalpha csillag látszódik, amely nagyon fontos üzenetet hoz el számunkra: szellemünkkel kell figyelnünk, a belső intuícióinkra, megérzéseinkre kell hallgatnunk.

S hogy tovább tetézzem, milyen áldásban is van részünk, egy másik fényesen világító csillag is látható az együttállás fölött, mégpedig a Sadalsuud, amely a Szerencse csillaga az ősi arab csillagbölcselet szerint. Tehát ha most sikerül igazán ráéreznünk ezekre az erőkre, amelyet ez az együttállás hoz el számunkra, hihetetlen ?szerencsében?, azaz áldásban lesz részünk.

De meg kell említenem, hogy ez az időszak azért hozhat némi nehézségnek tűnő erőket is. Mert bizony, ahogy korábban említettem, szembe kell néznünk lelkünk legmélyével, azt kell áthatnunk a Szeretet fényével! És lehet, hogy elsőre esetleg megriaszt az, amit ott találunk: de sose feledjük el, ha a Fény vezérel bennünket, és a Hit, a legmélyebb Hit, akkor nem történhet semmi baj!!!

Hiszen a Jupiter a legmagasabb rendű Hitet szimbolizálja a világunkban.

És ha megvan a Hit, magadban, a teremtőben, a társadban, bármiben, amiből senki és semmi nem mozdíthat ki, akkor Te viszont az egész világot kimozdíthatod: mindent meggyógyíthatsz, mindent megváltoztathatsz.

És erre a változtatásra a hónap közepe fantasztikus lehetőségeket nyújt, amelyekről a jövő héten fogok mesélni.

Addig is mindenkinek kívánom, hogy az életében meg tudja találni a Jupiter és a Neptunusz együttállás üzenetét.