A Karácsony estéjére szóló üzenetben már meséltem nektek a táltos paripáról, a Pegazusról, aki a mitológia szerint Zeusz villámait szállította. Az isteni villámcsapást, az égből jövő gondolatokat.

Az előadásomban pedig részleteztem, hogy itt, a Pegazus alatt álló Uránusz bolygó milyen korszakalkotó hatással van és lesz most életünkre.

Képesek leszünk szétfeszíteni a szellemi korlátainkat olyan gondolatokkal, amelyek az Égből áramlanak felénk. És mindezt azért, hogy tisztázzunk dolgokat, a jövőt, hogy amit most megváltoztatunk, ahol kiugrunk, az újonnan létrejövő gondolatiságunk már igazán minőségi legyen ? Tejút erőkkel áthatva, hála a Pegazusnak.

És most képzeljük el, ahogy a gondolataink szerelmeskednek az Univerzummal.

Amikor a szerelemből születő kitörő életöröm áthatja gondolatainkat, s lubickolunk benne, mint Delfin a vízben. Mindenki volt már szerelmes, tudjuk hogy milyen érzés az, amikor a szerelem repít bennünket, szárnyalunk a Föld felett, s legyőzhetetlenek vagyunk…

Ez az energia hatja most át a legmagasabb szintű gondolatainkat, hiszen a Vénusz most együttállásba kerül az Uránusz bolygóval.

S ne feledjük Móni írását, aki kifejti azokat az erőket, amelyek a múlt hét óta hatnak ránk ? s látom magamon és a feleségemen, a barátaimon és a környezetemen, hogy érzik. Hogy, ha nem is tudnak róla, de hatnak rájuk ezek a hihetetlen energiák, és működtetik őket.

És ehhez az erőhöz rakunk rá még egy lapáttal, úgyhogy be lehet gyújtani a rakétákat, és irány a csillagos ég.

 

——-

És most Móni néhány kiegészítő gondolata következzék:

A Vénusz-Uránusz együttállás január 22-23-án egzakt az Égen (de a hatása egész héten és még a következő héten is érződik majd) a visszaúszó Halak csillagképben, a Pegasus alatt aktiválódik. A szerelemmel kapcsolatban kaptok most üzenetet, váratlan (Égi) sugallat formájában. Érdemes rá odafigyelni, mert az üzenet a jövőről szól, a távlatokat fogja megnyitni vagy kijelölni. 

Ahogy azt Balázs gyönyörűen leírta a Karácsony estével kapcsolatos írásában is: a Pegazus csillagkép isteni üzeneteket hoz le Fentről nekünk ide a földre és ezekben a napokban most újra ezek az isteni üzenetek lesznek kézzel foghatóak ? de ezúttal kifejezetten szerelemmel (vagy bármilyen emberi kapcsolattal) összefüggésben. Mindez megnyilvánulhat egy konkrét váratlan (szerelmi) cselekvés vagy egy váratlan hír, beszélgetés formájában. Előfordulhat, hogy visszatér egy szerelem, egy emberi kapcsolat vagy egy régi érzelmi helyzet az életünkbe.  

Az Uránusz bolygó óriási teremtő és tisztító energiákat képvisel! Tehát a szerelemben most hatalmas teremtő erő van (ami egy nagy szerelmi tisztázásban, egy tisztázó beszélgetésben is megnyilvánulhat). Jó időszak ez arra, hogy letisztuljanak a párkapcsolati, szerelmi dolgaink (ha mást nem a legbelül).  

Figyeljetek oda minden váratlanul érkező sugallatra vagy álomra! Az Égiek ugyanis nagyon ?cselesek? és ha esetleg ?ébrenlétben? nem értenénk az üzenet akkor eljuttatják hozzánk más utakon... :)

Veres Mónika