Most egy kicsit más nézőpontból fogom megközelíteni az április 22-i eseményeket, mint Veres Móni tette azt előző írásában. Mind amellett, hogy személyes életemben is, és a környezetemben is tapasztalom azokat a hatásokat, amelyeket Móni leírt, ennek az égi helyzetnek van egy másfajta aspektusa, amely valahol túlmutat a hétköznapi életünkön ? és valahol még sem. 🙂

Az elején talán kicsit messziről indulok szokásomhoz híven, de kérem figyelmeteket, a végén igazi csoda vár ránk ennek a képnek a kifejtésében!

Érdemes feleleveníteni a március 26-i égi helyzetet, mégpedig az Ég Királynőjének elnevezett égitest-együttállásokat. Az Ég Királynőjének ez a szerdai együttállás úgymond a fizikai megtestesülése ? rögtön el is mesélem, hogy miért.

200904222Ilyen csodás Égi kép lesz szerdán hajnalban, amikor is négy égitest négyszöget fog formázni a Halak csillagképben. Ebben négy elem fog megjelenni, hiszen a Vénusz a föld, a Mars a tűz, az Uránusz a levegő és a Hold a víz elemhez tartozik. A négyszög pedig matéria, az anyag jelképe az ezotériában.

Tehát itt valami igazán nagy csoda fog anyagiasulni, testet ölteni, amely tartalmazza mind a négy elemet ? és maga az ötödik elem, a Szer-elem láthatatlanul húzódik ebben az egészben. A Visszaúszó Hal fejénél történik ez az Együttállás, amely magában hordozza a Feltámadás üzenetét, hiszen valamiért még ?vissza kell térni?, rendbe rakni a dolgokat ? a legmagasabb Rendbe. És ? ahogy Móni is említette ? ez az egész a Főnix csillagkép, az újjászületés ? ha úgy tetszik, feltámadás szimbóluma ? fölött történik.

Ez az égi kép most az egész Világra hat ? benne a mi életünkre is. Miben másban lenne elrejtve a legnagyobb csoda, ha nem a Szerelemeben! Hiszen a Szerelem az, amelyből egy Új Élet tud sarjadni! A Szerelem az, amely Teremt, és nem csak az Ember újjászületésének, megtestesülésének teremt Testet, hanem olyan csodákat is létrehoz, amely az egész Emberiség javát szolgálja. Csak azok az Örök dolgok, amelyet Szerelemben hoztunk létre.

Szerelemben az Éggel, magunkkal ? és persze a társunkkal.

És most ez bizony feladatot is jelöl számunkra, amelyet Felelősséggel érdemes vállalnunk ? hiszen az Ég ideadja nekünk a legnagyobb csodát, hatalmas energiákat. Ha élünk vele, messze túlmutat majd az, amit létrehozunk azon, hogy egy harmonikus kapcsolatban fogunk élni a Párunkkal. Mert amikor megvan a Társ az életünkben, akkor minden, amit gondolunk, teszünk, sokszoros erővel fog létrejönni, hatni ? különösen most, hogy ilyen égi elrendelés mutatja számunkra az utat.

Így, a kapott erőkkel, a kapott Szerelemmel érdemeben kell bánnunk ? talán ha lehet ezt mondanom, nem fecsérelhetjük el holmi hétköznapi dolgokra. Legyünk bátrak, és EGYÜTT, SZERELEMBEN a MINDENSÉGGEL, a Társunkkal vágjunk bele a Teremtésbe ? legyen az egy új élet, vagy mások felemelése, a Szeretet sugárázása ? bármi is, de jusson eszünkbe, hogy ezt most az Égtől kapjuk ? és hatalmas Erő van a kezünkben!

Mindenkinek kívánok sok csodát a Társsal, aki még lehet, hogy nem jelent meg fizikailag az életünkben, de a helye most teremtődik ? az üres edénybe lehet csak mit tölteni. És hogy mi kerül a mi edényünkbe, és hogy azzal mit öntözünk, táplálunk ? nos, ez csak rajtunk múlik.

Amikor felelősségről és hosszú távú feladatról beszéltem, akkor nem csak nagy szavakkal próbáltam dobálózni, hanem elárulom, hogy természetesen az Ég is ezt az üzenetet hozza el felénk majd májusban és később az évben ? de erről majd idejében fogunk szólni dr. Dóczi Józseffel közösen, aki már feltérképezett sok csodát számotokra.

S hogy tovább tetézzem a fenti sorokat, szót kell ejtenem még egy fontos bolygóról, amely a fenti képen ugyan nem látható, de a hatása annál inkább érezhető. Erről az április előadáson talán több mint egy órán keresztül beszéltem, de ezen az oldalon is sokat írtam már róla: ez pedig a Plútó, és az ő Égi Helyzete. Részletesebben itt olvashattok róla: http://csillagbolcselet.hu/2009/03/egi-kiralyno-masik-oldala/

A Plútó április elején a Vénusszal került kvadrát (négyszög) fényszög kapcsolatba, és folyamatosan, egy egész hónapon keresztül létezik ez a hatás(!), ami igen ritka, főleg egy gyors és egy lassú bolygó találkozásakor. Majd most vasárnap, 26-án a Mars is kvadrát kapcsolatba fog kerülni a Plútóval.

Tehát a LEGMAGASABB szintű minőségi változás hozható létre, különösen ezen a héten, a 22-i együttállás hatására, hiszen a Plútó hatalmas teremtő energiákat jelöl! Ezt tudjuk most az anyagban megjeleníteni, azaz bármit létre tudunk hozni ? csak Szerelem kell hozzá.

… csak Szerelem kell hozzá.