Múlt héten szombaton (24-én), aki ráhangolódott a változásokra, az képes lehetett valami teljesen újba benyitni, és kihasználni a Plútó sorsfordító erejét, amely a Galaxis szívéből küldi nekünk a számunkra elérhető legmagasabb rendű szeretet üzenetét.

E héten csütörtökön (29-én) pedig a szellemi szférákban egy óriási hullámhegyet élhetünk meg, mert nagyjából egy időben lesz 3 fényszög kapcsolat is teljesen egzakt. Ebben aztán nagyjából minden benne lesz, s ezt az energia-bombát fogjuk most az asztrozófia szemszögéből megvizsgálni.

A cikk írása közben egy csodálatos felfedezést tettem, az írás végén erre is kitérek, addig is tartsatok velem

szuz.bmpA Nap lassan kilép az Angyal csillagképből és elindul a Mérleg egyik serpenyője felé, s pont félúton a Mars energiájával fog találkozni a Jászolból (kvadrát fényszög). Ez két tűz elemű égitest találkozik egy anyagi (négyszög) kapcsolódáson keresztül, melynek szellemi üzenete az, hogy az anyagból ki kell égetni a múlandó dolgokat, és így fénnyé kell tudni változtatni azt. Ám maga a Nap egyben a Szeretet szimbóluma és az imént említett Jászol szintén ezt az üzenetet hordozza, hiszen a Jászol a hely, ahol a Megváltó született, aki a Krisztusi Szeretetet hozta el az Emberiség számára. Tehát hatalmas erőt fogunk tudni működtetni a Szeretet jegyében!

rak.bmpA múltba nézés, a láthatatlan dolgok és  gyökerek kutatása, illetve az Ember igazi Otthonáért való kiállásnak és küzdelemnek van itt az ideje, s az emberi kapcsolatokért való kiállás – de persze mi tudjuk, hogy csak azokért a kapcsolatokért, amelyek Rendezettek és valóban minket szolgálnak.

Tovább haladva a csütörtöki napot vizsgálva, ismét belép a Plútó a képbe, aminek az erejét még sokáig fogjuk érezni, de ezen a napon kiemelten jelentőségteljes! Már meséltünk róla, hogy ez bizony a radikális megújulás és a “dimenzióváltás” bolygója. Így ahányszor csak kapcsolatba kerülünk vele, olyan támogató üzenetet kapunk a Galaxis Szívéből, hogy “rombold le a régi szeretettelen dolgokat, és építs újat szeretetben!“. Ezt támogatja sorozatosan a Szaturnusz is (kvadrát), tehát az Új csak időtálló lesz, nem tudunk nem értékeket létrehozni most az életünkben!

Illetve megpróbálhatjuk, de ekkor fogjuk úgy érezni, hogy nem működnek a dolgok, hogy minden összedől körülöttünk – engedjük meg ezeket az összedőléseket, és tudatosan építsük az újat! Mert újabb szellemi átalakulásokra lehetünk képesek ezekben a napokban, készüljünk arra, hogy szintézisbe tudjunk kerülni a számunkra elfogadhatatlan információkkal!

Olyan energiák lesznek jelen a hét közepén, amelyeket érdemes kihasználni, hogy újabb szellemi dimenzióugrást hajthassunk végre. Ha tudatosan, mentálisan utánajárunk azoknak a dolgoknak, amelyek bennünket foglalkoztatnak, akár könyvek akár beszélgetések formájában, nagyon messzire juthatunk a mostani állapotunkhoz képest! (Merthogy az említett Plútó szextil kapcsolatban lesz a Merkúrral)

Ráadásul ez a Merkúr bolygó most szintén az Angyal csillagképben jár, tehát a felső vezetőktől, angyali segítőktől nagyon sok sugallatot kaphatunk, illetve álmokban, ihletben vagy sugallatok formájában üzennek nekünk folyamatosan.

Érdemes ezen a héten esténként úgy elaludni, hogy ezeket a gondolatok tudatosítjuk magunkban, és figyelünk az álmokra, vagy bármire, ami üzenet formájában hozzánk érkezik.

És hogy még áldásosabb legyen minden működésünk, a Jupiter és a Vénusz is kapcsolatba fognak kerülni (trigon), így tudunk harmóniába kerülni az Isteni Renddel és a Törvényekkel. Ez lehet egyben nagyon termékeny időszak is, hiszen a Vénusz egyfelől a művészetek bolygója, míg a Jupiter a kiáradásé – tehát aki bármilyen művészettel foglalkozik (és tudjuk, minden ember ilyen, csak lehet, hogy nem tudja magáról), annak érdemes most az ihletre hangolódni, és bármit létrehozni, ami belülről fakad.

Így ráérzékelve a belső termékeny erőkre nagyon nagy csodákat lehet létrehozni, de még a teljesen “hétköznapi” szinten is fantasztikus módon mutatkozhat meg a kreativitásunk. Emlékezzünk, a Nap és a Mars is kapcsolatban áll, tehát ebben nagyon nagy impulzivitás lehet. Esetleg arra érdemes figyelni, hogy “ne égessünk meg nagyon” valakit magunk körül, és a Bennünk égő belső tüzet a magasabb világok megismerése felé fordítsuk – s ekkor valóban olyan átalakulásokat élhetünk meg, amely akár mindent felboríthat!

Visszakanyarodva a Vénusz bolygó égi helyzetéhez, a Csillagbölcselet üzenete szerint a Szűz csillagkép térdénél állva mutatja nekünk a belső alázat üzenetét, hogy tudjunk meghajolni saját belső értékeink előtt! S így tudunk kapcsolatainkban igazán Rendet rakni

– – –

Az írás elején említettem, hogy egy különleges (és nem csak egy szokásos szófordulat ez) felfedezést tettem. Képzeljétek el, hogy egy tökéletes mágikus ötszög fog kirajzolódni az égen ugyanezen a napon, csütörtökön! Ez csodálatos nap a teremtésre, a mindent átalakító mágiára!!!

Reggel 8 órakor (ha tehetjük, érdemes késni a munkából) nyugati irányba nézve kössük össze képzeletben a láthatár vonalát a Mars, Vénusz, Plútó és a Hold égitestekkel – ekkor megalkottunk egy tökéletes ötszöget ezekkel a bolygókkal és a lenyugvás pontjával.

Tudatosítsuk a következő erőket: a Múltból, előző életekből a lelkünkben felbukkanó érzéseket, amik esetleg zavarnak bennünket, most alakítsuk át teljesen, így hozzunk létre egy belső Harmóniát magunkban, amit engedjünk megnyilvánulni a magasabb világok felé törekvésben és így át tudjuk alakítani a külvilágot, a “Te” világát!

(s nem viccből írtam, hogy ha lehet, késsünk a munkából, mert nem ér semmilyen vállalkozás, cég és munkahely annyit, hogy ezt a reggeli 8 órát legalább +/- 10 percig ne magunkra, ne egy belső munkára fordítsuk! )

Természetesen, a fentebb leírt hatások (a mágikus ötszög kivételével) már csütörtök előtt és után is érezhetőek, tehát érdemes ezeket egész héten a fejünkben tartani.

– – –

Találkozunk november elején, amikor is a Telihold sugarai és sok más hatás fognak bennünket a csillagok felé vezetni. Elő előadások időpontjait itt találhatjátok, amikor is novemberi égbolt erőiről fogunk mesélni: http://csillagbolcselet.hu/napi-csillagbolcselet-eloben/ (a 3-án újból mindenkit teával várunk 🙂 )