Többen is elküldtétek számomra ezt a cikket, amelyben jelenlegi korszakunkat meghatározó-leíró égi helyzetet fejti ki Kiss József Zsolt asztrológus. Ugyanerről már kicsit korábban, más szemmel – asztrozófus szemmel – írtam nektek, ahol is ezt a hatalmas energiát magában foglaló szembenállást meséltem el.

Az Uránusz és a Szaturnusz szembenállásról van szó, amely a tökéletes szembenállást november 4-én éri el, majd mivel az Uránusz látszólagos mozgása az égen éppen visszafelé halad, ezért ez azt jelenti, hogy ez a pontos szembenállás még egyszer meg fog történni. Egészen pontosan február 5-én, majd mivel a Szaturnusz is újra visszafordul az égen, ezért harmadjára is el fog jönni ez a szembenállás, 2009 szeptember 15-én. Amiről viszont a fenti cikk nem tesz említést, hogy mivel ekkor az Szaturnusz is retrográdba fordul, ezért ezek a bolygók újból szemben fognak állni 2010 április 26-án.

Nehogy azt gondoljátok, hogy ha ezek a bolygók ilyen sűrűn találkoznak, akkor ez valami megszokott dolog. Nem az, hiszen két, nagyon lassú keringésű bolygóról van szó, utoljára szemben a hatvanas évek közepén álltak.

Tehát, az elkövetkező másfél évben négyszer fog ez a két bolygó így “találkozni”, azaz újra és újra lehetőséget fogunk kapni, hogy kiteljesedjünk. Ehhez a segítséget az előző link mögötti írásom rejti, és magam is meglepődtem, hogy újbóli elolvasása után magam is találtam felfedezni valót.

Ha összedől a Torony, te hol leszel?

Bizton számíthattok rám, hogy ha majd odaérünk ezekhez az eseményekhez, el fogom mesélni Nektek. 🙂 De ha kinyitsz egy újságot és bekapcsolod a TV-t, akkor ennek az energiának (is) a megnyilvánulásával találkozol.

A szembenállás olyan, mint két ellentétes polusú részekcse, hatalmas feszültséget hordoz magában, hiszen az égen nincs lehetőségük találkozni, de a köztük feszülő energia ott van. És mint minden energia a Földön, lehet romboló és kiteljesedő hatású. Csak az a kérdés, TE milyen szinten éled meg.

Ha azt látod, hogy ledőlnek a korlátok, – amit például az Uránusz jelez számunkra, – akkor bizony ez a ledőlés lehet fájdalmas is – ha alatta állsz. Ha felül tudsz emelkedni, és magas szinten tudok alkalmazni ezt az energiát, akkor pedig lehetőség a kiemelkedéshez.

Te hogyan döntesz?

Jelenleg az égen hatalmas erők szelik keresztül kasul egymást, minden mindennel mindenhol találkozik. Ennek a kibogozására hívlak benneteket pár nap múlva.