Kicsit kanyarodjunk vissza az időben…

Március első hetében arról meséltem, hogy a lélek mélye hogyan és miként tör felszínre. Ez igen tartalmas időszak volt, és utána következett múlt hét pénteken az igazán felemelő együttállás, a Nap találkozása az Uránusszal.

Érdekes volt megfigyelnem a hatásokat környezetemen, magamon, és azt hiszem fontos, hogy egy kiegészítéssel éljek így utólag, ehhez az égi képhez.

Meséltem, hogy az Uránusz segítségével kitörhetünk a korlátainkból, úgy cselekedhetünk, teremthetünk, hogy tőlünk ?szokatlan? dolgokat hozhatunk létre ? akár a fizikai, akár a szellemi síkon.

Nos, ezzel az energiával tényleg képesek voltunk olyan dolgokat magunk mögött hagyni, amik már régóta visszahúztak bennünket, és új dolgokba belekezdeni! Hiszen az együttállás a Vízöntő csillagkép jövőbe kiömlő vize fölött történt, így KITISZTÍTHATTUK azokat a gondolatainkat (tettek formájában), amelyek visszahúztak bennünket.

És fontos megemlíteni, hogy ugyan időben rég volt, de azért a sokszor emlegetett Szaturnusz ? Uránusz szembenállás még ?haloványan?, de mindig él! Azaz túl tudtunk lépni azokon a dolgokon, amelyek már csak visszahúztak bennünket.

Ez lehetett egy apró ?bekattanás?, egy apró gondolat, hogy ?hmm, ezt talán már ideje abbahagynom?, vagy egy katartikus felismerés. És lehet, hogy nem változtatott meg marandóan semmi ? első látásra.

De beindultak a folyamatok, és ha erre még tudatosan rá is érzékelsz, akkor képes vagy TÚLLÉPNI MAGADON!

– – –

Ezen a héten vasárnap a Merkúr fog találkozni az Uránusszal úgy, hogy előtte még csütörtökön pont szemben lesz az Ég túlfelén álló Szaturnusszal.

Tehát, ez a folyamat, ami elkezdődött a múlt héten, most tovább folytatódik, s szombaton kezdődik az új év, az Ég új köre is – erről részletesebben fogok mesélni a hét második felében.