Kicsit szeretném részletezni a mai és a holnapi égi állásokat. Erről most a Hírlevél olvasóknak nem küldök ki információt, mert a héten szinte minden nap érkezett Hozzátok hírlevél, nem kívánom túlterhelni a befogadó képességeteket. 🙂 Sőt, ha még a tegnap csúcsosodott meteor-rajról is írtam volna…

Tehát csütörtökön, ahogy az előző írásban írtam, a Mars trigon kapcsolatba kerül a Jupiterrel.

Ez ? mint egyébként minden más is ? nagyon áldásos hatást és lehetőséget nyújt számunkra. Ha emlékeztek még, a Jupiterről egész évben írtunk, és még fogunk is írni, de néhány mondatban összegezve ?ő? a Szeretet Bölcsessége.

Ha megtalálod magadban a Jupiteri magodat, akkor megtalálod azt az érzést, hogy eggyé tudj válni a legmagasabb rendű Isteni Törvényekkel ? és itt most ne egy tízparancsolatos törvényekre gondolj, hogy pl. ?ne lopj? és hasonlók. Az Isteni Rend és Törvény az az egész Univerzumot átható, átszövő erő, amely a Létezésünk alapja: a Szeretet, a Forráshoz való visszatalálás energiája. Ez az áramlat lüktet, egyszerre tágul és szűkül vissza ? ám mi most éppen a kitágulást éljük meg.

Tehát, ha fókuszálsz a Benned lévő Jupiter ? erőre, és átitatod magadat ezzel az erővel, akkor képes leszel a Szeretet által meggyógyítani önmagad.

És ez a Szeretet-erő hat most inspirálóan a Mars -ra, azaz a Teremtő felé való elinduló erőre. Ebben a Marsban hatalmas erő rejtezik, és általában az emberek ? magamat is teljesen beleértve ? ezt az erőt a többi emberre irányítjuk, ami esetleg konfrontációban, agresszióban nyilvánul meg. Nagyon fontos jelentősége van, hogy ezt a Tejúttal átitatott erőt most magunk felé illetve a Teremtő felé irányítsuk ? ezzel képesek vagyunk egy sokkal magasabb szintre emelkedni!

Úgymond, ha felszállunk erre a röpítő erőre, és megtesszük a magunk lépéseit az ÖNLEGYŐZÉS fel, akkor tényleg a csillagokba emelkedhetünk.

Pénteken pedig a Nap a fentebb említett Jupiterrel fog együtt szemben állni, tehát ezek az erők igen jelentősen meg tudnak mutatkozni a Cselekedeteinken keresztül. Figyeld magad, hogy mit miért teszel, és érdemes most olyan dolgokba belemenni, amelyek előrébb ? FELJEBB ? visznek Téged a Tejútra. Fontos a Szeretet sugárzása, az erők összpontosítása.

Hétfőn folytatjuk, szeretettel várlak vissza…