Az előző írásban megmutattuk a Négy Elemet tartalmazó Égi Képet. Józsi barátom sok kiegészítést fűzött mellé a Hozzászólások között, érdemes elolvasni, de egy részletesebb, képekkel illusztrált írást itt megtaláltok tőle: Ápr-22

Ugyanakkor, fontos megemlékeznünk a 22-én szerdán délután bekövetkező Égi képről, amely még további információkat hordoz számunkra.

Emlékeztek, a Hold volt az, amely gyors mozgásával beúszva aktiválta az Égi Királynő csodás képét, és a mai négyszög-be is a Hold úszott be lágyan, majd tovább haladva szerelmeskedett a Vénusszal, ahogy egymás fény-aurájába úsztak. Ezt az Égi Szerelmet itt leshetitek meg:

20090422_3

A képen alant a Mars, és fölötte a Vénusz és végül a Hold látható.

A Hold tette fel az utolsó fény-csomagot erre a mai napra, és aktiválta, még erőteljesebbé tette a Vénusz-Mars együttállást. A Hold a változás jelképe, és egyben az Anyaságé is.

Tehát itt ma, ebben az égi képben a Lelkünk termékenyült meg a csodás Férfi és Női energiák összhangjaként, és így várandóssá váltunk belül.

Olyan energiák fognak megszületni belőlünk, amellyel a legmagasabb szintű változásokat fogjuk tudni véghez vinni ? hiszen ne feledjük el, hogy a Plútó a négyszög kapcsolatával jelen van ebben az együttállásban. És a Plútó a legmagasabb szintű teremtő erőket képviseli és hozza el nekünk a csillagbölcsőkből, ahol jelenleg is tartózkodik.

Erről részletesebben Móni fog nekünk holnap mesélni…