nevtelenbmpNem is gondolná ez ember, hogy a múlt heti történéseket lehet-e még fokozni. Meséltünk ugye a Mars-Vénusz együttállásról, és említettük a Plútó hatását erre az együttállásra. Ezen hatások mellett belép a képbe még a Merkúr, a Jupiter és a Neptunusz, na meg persze a Nap, és ma este a Hold is és a Szaturnusz is. Izgalmas! Ma este a Hold ezekben a percekben varázslatos, azaz Kvintill fényszög kapcsolatba került azokkal az energiákkal, amelyeket a múlt héten fejtettünk ki, azaz amit a Mars és a Vénusz hozott el számunkra.

Nos, ez után a sok asztrológiai ?halandzsa? után mit is jelent ez magyarul?

Az érzelmek most testet öltenek és tudatosodnak ? hiszen a Hold Bika csillagkép fejénél látható, azaz mély lelki termékenységet jelölnek. Azok a harmonikus teremtő erők, amelyek a napokban érnek bennünket, most kicsit a lelkünkben kézzel foghatóbbá válnak, elvarázsolnak bennünket.
Megsúgom nektek, hogy például Móni ezekben a percekben fedezett fel egy csodálatos összefüggést az életében, nem is olyan rég osztotta meg velem. Abszolút érezhető ez az energia!

És hogy még izgalmasabb legyen, a Hold a materializáció fényszögével kapcsolódik a Szaturnusz bolygóhoz! Azaz a tapasztalataink bölcsessége most áthatja az lelkünket! S feltöltekezünk ezekkel a csodás energiákkal… S a Bika szeme, az Aldebaran fölött úszik most át a Hold, amely a Világ egyik oszlopa.

De a Hold ?csak? egy izgalmas adalék itt, hiszen a Nap, azaz a cselekvő Én szimbóluma inspirálva van most a Plútói, végtelen teremtő és megváltoztató, radikális lépésekre ösztönző energiáktól. Tehát ha valami változást akartunk vinni életünkben, a mai és talán a holnap nap teljesen ideális hozzá! Lendületet, ösztönzést kaptunk most a csillagbölcsőktől, onnan, ahol a csillagok születnek, hogy mi is Fényt teremtsünk!

A közeljövőben hosszasan fogunk értekezni a két lassú mozgású bolygó, a Jupiter és a Neptunusz találkozásáról, amelyek szépen lassan megközelítették egymást ebben a hónapban és még hónapokig fognak együtt állni ? igazán fontos, korszakot meghatározó energiákat hoztak el számunkra. Nos, a Nap került szintén kvintill, az az a mágia fényszögével kapcsolatba ezzel az együttállással.

A kvintill, azaz pentagram, azaz ötszög a mágia szimbóluma, amellyel a dolgok mögé tudunk érzékelni, a magasabb szintet tudjuk megérezni.

S a cselekedeteinkkel most kiváló lehetőség nyílt ma, és még a holnapi nap folyamán, hogy a legmagasabb szintű isteni tudással és Hittel találkozzunk, s a legmagasabb szinteken tudjunk találkozni a spirituális énünkkel.

S hogy tovább tetézzem, a Merkúr bolygó szintén ezzel a hosszan tartó Jupiter-Neptunusz együttállással került kölcsönhatásba, mégpedig a materializáció által, azaz kézzel fogható ?gondolatok? születnek ma a fejünkben, amely mind mind csodás energiákkal vannak feltöltve.

A Jupiter a Szeretet Bölcsességét a Neptunusz pedig a mély spiritualitást hozta el az értelmünk számára, azt, hogy végül minden és mindenki Egy.

S mindez a Bak csillagkép farkánál található, a Vízöntő múltba kiömlő vize fölött, azaz a múltból hozott érzelmek és gondolatok tisztítása most kiemelkedő jelentőségű lesz ? de erről részletesebben az elkövetkező írásokban olvashattok.

A Merkúr pedig maholnap fog a Bika hátán kotló Fiastyúk (Plejádok) alatt irányt változtatni! Erről is részletesebben fogunk írni. De tőszavakban ez azt jelenti, hogy az értelmünk, a világgal való kommunikációnk most a lehető legtermékenyebb lesz! Hiszen a Fiastyúk az a csillagkép, amely az Istenek Szerelmi Fészke! Itt szerelmeskednek az Istenek (bolygók) egymással, azaz hihetetlen teremtő erő rejtezik a Plejádokban! S az ez alatt elhaladó Merkúr ezt a hatalmas szellemi termékenységet adja át számunkra, azaz most tudunk hatalmas szellemi dolgokba belevágni!