Kedves Csillagleső Barátom!

ujholdMa éjjel a Hold és a Nap állnak együtt ? azaz Újhold lesz, amikor is a Hold nem tudja visszatükrözni a Nap fényét, és egyértelműen csak a Hold energia jelenik meg ? azaz Anyai minőség. S milyen csodálatos helyzet, hiszen a Nap, mint Apa együtt áll az égen az Anya energiáival, és tudjuk, hogy tegnap kerültek a legszorosabb kapcsolatba az égen látható Férfi és Női minőségek ? erről részletesebben az Égi Nász című írásban olvashatunk.

S további fontos üzenet olvasható ki e két égitest helyzetéből: az Ikrek csillagkép Napkapujába léptünk most, kéz a kézben! Ezen a kapun áthaladva jövünk le a Tejútról, és hozzuk le onnan az Ős-tudást, és ezt kell tudnunk alkalmazni a polaritás világában. (amit az Ikrek csillagkép üzen)

Azaz eddig tényleg a Mennyben jártunk és hatalmas égi erőkkel töltekezhettünk fel. De most átlépve ezen a kapun a Halandó és Halhatatlan, a két ellentétre épülő anyagi világban kell tudnunk megmutatni, hogy amit nemrégiben tapasztaltunk, azt tudjuk-e most alkalmazni.

S a Ikrek alatt az Egyszarvú csillagkép üzenete számunkra, hogy tudjuk, hogy valójában Minden Egy! Ez az ALAPJA a polaritás világának.

A Napkapun átléve pedig nekünk kell Küldötté válnunk, hogy a Fényt hordozzuk és árasszuk szerte a Világban. Az Üzenet a lényeg ? nem pedig annak hordozója ebben a stációban.

– – –

Az Ikrek csillagkép hordozza Hunor és Magor történetét, a két testvérét. S a szkíta-görög mitológiában Castor és Pollux mondája adja meg nekünk a csodát: Castor halhatatlan és Pollux halandó voltak, örökkön egymással játszadoztak küzdöttek, de mindig kiáltak EGY-MÁSÉRT.

S amikor Pollux halálosan megsebesült, akkor Castor is lemondott halhatatlanságáról, és így helyezték a csillagos égre őket az Istenek, mutatván, hogy a halandó és halhatatlan kéz a kézben járnak, és egymásért vannak.

A Szellemi világ és az Anyagi világ Egy-ek!