Tegnap előtt egy nagyon érdekes esemény történt velem. Nem kell valami hatalmas, eget rengető dologra gondolni, nem ragyogott glória a fejem fölött, nem szóltak a megvilágosodás fanfárjai. Sőt, mi több, olyat tettem, amire egyáltalán nem vagyok büszke. Nem sikerült kézben tartanom teremtő erőimet, mint az a Kígyótartó üzenete mondja a napokban, és azok elszabadultak ? és mint minden erő, amely nincs uralva vagy kézben tartva, az bizony pusztító, romboló erő.

S mint jó asztrozófus, természetesen azonnal a csillagos égre emeltem a tekintetemet, hogy tetteim üzenete ? amelyek a cselekvés utáni percekben azért már kezdtek tisztává válni? még világosabban jelenjenek meg számomra.

Remélem, hogy ezt az üzenetet Te is a magadévá tudod tenni Karácsony előtt. Ugyan ígéretem szerint most az Orionról és a Fa eleméről terveztem mesélni Számodra, de ?megszakítjuk adásunkat?, és az aktualitásokkal foglalkozom.

Ha nem tartod a kezedben, kibillent 

Az Erőt most lehet megtanulni kézben tartani, azt az erőt, amely belülről fűt, amely lépéseidet áthatja, amivel törsz előre az utadon, amelyet a Mars szimbolizál. Ez most lép fel a Tejútra, és most halad el a Kígyótartó keze alatt, amely a teremtő erők kézbentartásának lehetőségét adja meg nekünk. Ugyanitt halad a Nap és a Plútó bolygók is, amelyek 22-én kerülnek együttállásba.

A Nap, a cselekvő én most tudott teremteni, haladni, és készüljünk arra, hogy tetteinkben esetleg radikális változások állnak be ? ha eddig ilyenek voltunk, akkor most olyanok leszünk.

Csodálatos égi helyzet, hogy nagy dolgokat vigyünk végbe. De ? és itt most utalnék saját magamra ? ha nem vigyázunk, akkor ezek a hatalmas erők, amelyeket most lehetőségünk van irányítani, ha nem uraljuk őket, akkor elszabadulnak a kezünk közül.

Az Égi üzenetben a Cél a Szeretet

Az égi képet még izgalmasabbá teszi az, hogy a Nap és a Plútó pont a Nyilas csillagkép nyilának a hegyével áll együtt. Ez a hegy pedig pontosan a Skorpió Szívére mutat, az Antares csillagra, amely az önzés lebontásából keletkező szeretetet szimbolizálja. Azaz így, Karácsony előtt semmilyen más célunk nem lehet, mint az önzés nélküli Szeretet! Ez az energia mélyen át fogja hatni most énünket.

Az égi képen látszik, hogy a Nyilas nyilának hegye mélyen az Ekliptika alatt van, és a Plútó pedig magasan fölötte, és egy egyenest rajzol el ki, amely bizony a Kígyótartón túl Heraklészra mutat, a felemelkedő lélekre, aki feláldozta egóját a teremtőhöz való visszajutásért.

Nem említettem eddig, de az ég tetején, Heraklész fölött tekereg a Sárkány, aki a végső titkokat őrzi, a Sarkcsillagot, minden mozgás mozdulatlan középpontját. Azt a Középpontot, amely bennünk is megvan, amely létezésünk szilárd alapja kell, hogy legyen.

Ezt a biztos pontot most meg tudjuk találni magunkban, minden mást fel fog borítani a Plútó radikális borító ereje: de mi csak arra gondoljunk, hogy lelkünk mélyén ott a Hős, aki le tudja győzni a Sárkányt… ott a biztos pont, életünk alapja.

A Fény erősödése

21-én jár legmélyebben a Nap égi útján, ekkor indul el fölfelé, a Tejút közepe felé, ahol millió és millió csillag lüktet a Galaxis szívében, ahol születnek a csillagok, ahol a Megváltó is született – ide indul el égi útján a Nap Karácsony idején.

 

Legközelebb Karácsony előtt jelentkezem a Karácsony egének égi üzenetével, s majd a 27-én bekövetkező izgalmas együttállásokkal, ahol is Lelkünk legmélye lesz megérintve ? ez lesz majd a Karácsony üzenete, amelyet tovább kell vinnünk utána is!

Ígéretemhez híven az Orion és az Életfa is a tarsolyomban van már… 🙂