Az Ég teteje egy kiemelt pont az asztrozófiában (is). Ez az a pont, ami merőleges a bolygók keringési síkjára, ahonnan a Napút minden állomása egyenlő távolságra esik ? ahonnan mindent egyszerre át lehet látni.

Azaz innen rá lehet látni az összes cselekedetre ? hiszen a Napút a cselekvés minőségét jeleníti meg, ezen az Úton mozog minden égitest. (A Napútról már nagyon sokszor írtam, használd az oldal tetején a keresőt, vagy az Asztrozófia Titkai című írásomban részletesen kitérek rá: http://csillagbolcselet.hu/asztrozofia/az-asztrozofia-titkai/)

Az ég teteje, tudományos néven NEP, azaz North Ecliptic Point, azaz az Ekliptika Északi Pólusa.

Nagy titok rejlik itt, a tökéletes rálátás és megértés helye, ahonnan, mint a Teremtő tudjuk életünket figyelni, át tudjuk látni minden karmánkat.

draco

Nem véletlen, hogy azt a pontot a Sárkány (Draco) csillagkép őrzi. Szó szerint őrzi, mert tekergő testével öleli körbe, mintegy hozzáférhetetlenül az arra méltatlan számára.

Mert ide csak az juthat el, aki elég bátor ahhoz, hogy szembeszálljon a Sárkánnyal, szembeszálljon a félelmeivel, önmagát, egoját teljesen legyőzve eljuthasson az élet végső titkához. Ide tart az égen Heraklész(Herkules) is, aki tűzben égeti el egoját, hogy szelleme visszaszálljon az Isteni atyjához, Zeuszhoz.

Az én tisztem itt véget ért, elmeséltem, mi jelentősége van ennek a kiemelt helynek, a Végső Titok helyének az égen. Most átadom a szót Dr. Dóczi József barátomnak.

Ő megtalálta a Föld térképén, hogy melyik földrajzi helynek az Égi mása ez a sárkány: mégpedig ez a Kárpátok vonulata.

Mindenki könnyedén felismerheti a fenti képen látható ábrát a Kárpátokban, például a Google Maps segítségével. Ahogy a kárpátok vonulata tekereg, úgy tekereg az égen is a Draco csillagkép.

S az Ég Közepének a Földi helye valahol itt van a Kárpát-medencében.

S most Dr. Dóczi József sorai következzenek, aki szellemi utazása során jutott ezeknek az információknak a birtokába:

Az ÉGI SÁRKÁNY Földi Megtestesülése = A KÁRPÁTOK

Ahonnan kikelt = a Fekete tenger?
Amit Őriz = a Kárpát-medence!
Kis és Nagy Medvékkel körülvéve.
Mindent Tudó Feje felett az Égi Hattyúval?

Bizony, a Nyugat felé nézve végzi Őrző Feladatát! Rómát, Bécset, Berlint és a távoli Londont ?tartja szemmel”… Ott, ahol Herkulest a feje tetejére állították!!! És hideg Lehelete hóval fedi az Alpokot?

Ez a Sárkány 1 éve már Ébredezik. Március 26-án pedig Felébredt.
Már nyitva van a Szeme, mindent lát, hall, szimatol és érez – de még nem mozdul? Információkat vesz fel és elemez. Amit tapasztal, azt összeveti a benne levő, és az ÚJ ?Kozmikus Programmal??
Aztán, döntést fog hozni – és aszerint Cselekedni!

Vagy csak ?egy kicsit? megmozdul, vagy beleüvölt a Világba – mindkettőt meg fogjuk érezni? Hírt ad magáról, a megszületéséről. A Láthatatlanból (Hallhatatlanból) meg fog Nyilvánulni a Láthatóban (Hallhatóban)? Kihirdeti az Új Világrendet! Még rengeteg analógia látható ebben a Tér-Képben. Pl. az ölében levő Sárkány-tojás!
Tündér-Honban, az Erdőn Túli országban: Erdélyben? Tán a Havasokban, valahol a Király-hágó környékén kél ki ebből a Tojásból az Új, a Fehér Sárkány? Lehet számolni-szerekeszteni-tippelni, vajon akkor hol lehet hazánk területén annak a bizonyos Ég Tetejének a földrajzi helye?”