Annyi minden történt az égen, amióta nem jelentkeztem, hogy el sem tudom dönteni, hol kezdjem el…

A hétvégén fokozott energia összpontosulás volt tapasztalható, amely még egész héten valamilyen szinten érezteti hatását, plusz egyéb, újabb hatások fognak összeadódni. 

Néhány információ az égitestek szerelmeseinek: 27-én szombaton, Teliholdkor  Újholdkor a Hold elhalad 3 égitest előtt is, sorban a Mars, Plútó és a Nap előtt, ugyanakkor a Vénusz és a Neptunusz került együttállásba. 28-án vasárnap a Mars és a Plútó ?találkozott? az égen, nem kis dolgokat mozgatva meg ? erről lentebb részletesen beszámolok.

Ezen a héten a Hold pedig sorozatban elhalad a Merkúr, Jupiter, Neptunusz, Vénusz majd az Uránusz előtt, míg 31-én szerdán a Merkúr és a Jupiter kerül majd együttállásba.

(mindeközben természetesen a korábbi hónapokban többszörösen tárgyalt Szaturnusz-Uránusz szembenállás továbbra is ?él?)

Induljunk a jövőből a múltba, a földi iránnyal ellentétben, talán így több minden érthető lesz és más megvilágításba kerül majd.

Az ?év utolsó napján? a Merkúr és a Jupiter együttállásba kerül dél környékén, pont a Nyilas és a Bak csillagképek között. Ilyenkor sokkal erőteljesebben érvényesülnek a környező csillagképek, jelen esetben az együttállás fölött a Sas (Aquilla) és alatta a Mikroszkóp.

Gyújts Fényt

Ez az a minőség, amikor már a fénynemzést követően, lefele tartva a Tejútól, lehozva a csodás energiákat már a szellemünk képes ?győzelmet aratni? az anyag fölött… és el fog érkezni a Bak stációba, ahol majd meg tudja szentelni az anyagot. Ez a ?Legyen meg a Te akaratod? állapota. A Turul madarat jelképező Sas most meditációra, álomra hív bennünket. S hogy a Világosság sokasodjon a téli napforduló után, nekünk kell azt először magunkban meggyújtani, és ?felkelteni a Napot?.

Nos, most lesz (illetve már van) lehetőségünk kimondani az Igazságot. Fantasztikus beszélgetések várnak ránk ezen a héten, az Égi üzeneteket a Sas fogja most álmunkban elhozni nekünk. Fontos, hogy kiárasszuk tudásunkat, gondolatainkat, mert ezzel elültetjük a Magot. Azt a magot, amelyet a Karácsony angyalai szentelnek meg, áthatva, és megtermékenyítve azokat.

S mivel, mint fentebb írtam, a Hold is el fog ez előtt az együttállás előtt haladni, most az érzelmeinket is mások elé fogjuk tudni tárni ? használjuk ki ezeket a lehetőségeket, hogy lezárjuk magunkban ezt az évet, új évet kezdjünk, kimondjunk, letegyünk mindent, hogy utána kezdődhessen életünk megszentelése és a haladás a Bak stációjában! Azaz itt értjük meg – lépésről lépésre – hogy valójában minden egy

Csillagbölcsőben

S kanyarodjunk vissza a vasárnapi (tyűűű) Mars-Plútó együttálláshoz. Ez hatalmas ? és tényleg hatalmas ? energiákat mozgatott-mozgat meg. Nem is beszélve arról, hogy a Mars pontosan egy csodálatos Csillagbölcső közepében állt, a Lagúna ködben, de itt helyezkedik el még rengeteg szépséges csillagköd, ahol csillagok születnek. És ez nem csak afféle asztrozófus fennkölt gondolat, hanem az csillagászat tudománya is így ír ezekről a csillagködökről: ?fontos csillagképződési hely; belsejében ? az összesűrűsödő gázfelhőből ? tömegesen alakulnak ki az új csillagok?

Nos, ezeket a hatalmas teremtő ? FÉNY teremtő – energiákat ragadhattuk meg, mint ahogyan arról már korábban meséltem. És itt hatalmas, sorsfordító erőket tudunk megmozgatni!

Sorsfordító! Gyönyörű lehetősége a Plútónak, hogy életünkben gyökeres fordulatot vegyünk ? aki akarja, ezt most kihasználhatja ?újévi fogadalomként?, hiszen minden a kezében van hozzá. (De ne felejtsük el, hogy az új év december 21-én kezdődött, a téli napforduló idején 🙂 )

S akkor a szombati, Karácsony utáni Vénusz-Neptunusz együttállás következzen a Bak farkánál, pontosan a Nashira csillagnál, amely a jó hír hozója ? s ugyanakkor a Vízöntő csillagkép múltba ömlő tisztító vize alatt. Itt a Bölcsességet a tapasztat bölcsességévé kell fényesíteni. A Neptunusz a mélylélek szimbóluma, itt éled fel bennünk az összefüggések átlátásának vágya ? az Unio Mistica iránt. Megjelenik most ennek a mélységnek a megtermékenyítése (a Vénusz segítségével), s hogy áthassuk harmóniával ? és kitisztítsuk a Vízöntő vizével.

Lelkünk átitatva a mindenséggel

S mindezek mellett képzeljük és érezzük át, hogy most 1 hét alatt 8 bolygó előtt halad(t) el a Hold, azaz minden energia, hatás belül, a lelkünkben virágzik ki, érzéseinket hatja át…

Csodálatos Karácsony utáni energiák ezek, lehetőségek, hogy az új évet rendben, szeretetben és feltöltve tudjuk kezdeni…

…mert sok minden vár még ránk. 😉

 

Addig is kívánok minden Kedves Olvasómnak nagyon boldog Új Esztendőt!

Jövőre ugyanígy, ugyanitt. 🙂