Karácsony napján és estéjén mindig érezhető, ahogy valamiként megváltozik a környezet, más lesz minden. Ha kimegyünk az utcára, belélegezzük a levegőt, egyszerűen a legmaterialistább ember is érzi, hogy valami más, mint eddig.

El tudjátok azt képzelni, hogy mekkora hatalmas ereje van annak, amikor a nyugati keresztény világban egyszerre sok sok millió ember csak a családjára gondol, csak a szeretteivel van, leteszi a bút, bánatot, és egymást öröméért él? Szerintem mindenki érzi ilyenkor a változást – és ez bizony annak köszönhető, hogy ennyi ember egyszerre valami felemelő dolgot csinál. Képzeljétek el, ha minden percünk így telne, szeretetben, nyugalomban. Szerintetek mennyi idő kéne ahhoz, hogy a világ felébredjen? Szerintem nem sok.

Most – ahogy azt már megszokhattátok 🙂 – az Égi Erők megint a segítségünkre vannak abban, hogy a Karácsony szentségét megőrizhessük és tovább hordozhassuk a lelkünkben Karácsony után is.

A változás már elkezdődött, hiszen írtam is nektek arról, hogy a Nap, a Mars és a Plútó együtt haladnak most az égen, felfordító, kimozgató, felemelő energiákat tudunk most egyszerre, egy területre összpontosítani.

Karácsony estéjén öt óra tájban ez az együttállás még élni fog ? a Tejúton. Emellett ekkor fog a Merkúr és az Uránusz erőteljesebben hatni egymásra… Hogyan is?

Kint lenyugodnak a gondolatok…

Karácsony estéjén, 5 óra körül fog a nyugati égbolton éppen lenyugodni a Merkúr a látóhatár mögé: azaz gondolataink elindulnak befelé, a lélek világába, értelmünk lenyugszik, és a külső dolgok helyett most a belső dolgokra fog irányulni. Ugyanekkor a fejünk felett, (a korona csakránk illetve a harmadik szemünk irányában) az Uránusz fog állni: szellemünk vezérlő elve az lesz, hogy szétfeszítsük meglévő korlátainkat, értelmünkbe a végtelen tudás költözzön be.

Ez a két bolygó pedig pont fényszög szextil kapcsolatban fog állni, amely a szellemi megértés fényszöge, ahol képesek vagyunk a dimenzió ugrásra, a tudásunkat ki tudjuk egészíteni, szintézisbe jutunk, azaz a tökéletes megértés, a dolgok teljes átlátásának állapotába.
Mind a két bolygó a szellem bolygója, és maga a szextil fényszög is a szellemi kiegészülés fényszöge.

Nézzük meg, hogy milyen csillagképek üzenetét közvetítik felénk ezek a bolygók:

A Merkúr a Tejúton jár, együtt a Tejút közepével. (Nagyon sokszor meséltem már a Tejútról, a csillagok bölcsőjéről és a Naprendszer szívéről. Az oldalsó menüsávban a ?Csillagképek, Csillagok” résznél rá tudtok találni ezekre az írásokra)

Így, most a gondolatainkkal tudunk Fényt teremteni! Ha beszélgetsz Karácsony környékén, mindig az járjon a fejedben, hogy most van a lehetőség arra, hogy átadd a Fényt, és maradandó, örök, felemelő gondolatokkal ajándékozd meg társaidat.

Az Uránusz éppen két csillagkép ? a Vízöntő és a Halak ? között jár, a Pegazus alatt. Ez nagyon fontos, mert a Pegazus a monda szerint születése után azonnal Zeuszhoz repült, és ő szállítja számára a villámokat. A villám, mint az isteni szikra, s a Pegazus ezt hozza el számunkra, az isteni eredetű gondolatokat, amellyel a feltalálók, művészek szoktak korszakalkotó dolgokat teremteni ? és ez most a mi kezünkben lesz!

Ezek a hatalmas szellemi erők fogják átjárni tudatunkat Karácsony estéjén.

A Csoda a lelkünk mélyén lakozik

Lelkünk pedig alászáll a Skorpió csillagképbe a Hold segítségével, ahol is a láthatatlan világot tudjuk érzékelni lelkünkkel, azt áthatja majd a kiteljesedés igénye, s belső fülünkkel halljuk majd a szférák zenéjét. Éjjel 11 óra előtt pedig fantasztikus égi helyzet fogja közvetíteni felénk a Szeretetet: a Hold együtt fog állni a Antarésszal! A Skorpió szíve, az önzés nélküli szeretet szimbóluma, a Világ és a Tejút egyik oszlopa ? ez az energia fog megjelenni lelkünkben.

 

Ezzel az üzenettel kívánok minden Kedves Olvasómnak boldog Karácsonyi Ünnepeket!