Lassan közeledik a Napforduló, kiemelten fontos üzenetekkel. Mi több, 20-án olyan 4-5 nap veszi kezdetét, amikor az Égen ismét megint MINDEN együtt egy rendszerbe áll össze és minden bolygó részt vesz valamilyen szinten a közös Nászban ? nem csak azok, amelyekről korábban meséltünk.

oroszlanJövő héten, közvetlenül a Napforduló után a Szaturnusz is belép a képbe, mégpedig arra fog inspirálni bennünket, hogy igazán értékes dolgokat teremtsünk. Már eleve egy jó ideje a Szaturnusz olyan égi helyzetben van, hogy ezt az időtálló-teremtést üzeni felénk, hiszen a király Oroszlán nemzőrészénél áll már év eleje óta.

A csillagkép ezen részénél kiemelten fontos úgymond az ?utód? nemzés, azaz olyan teremtés létrehozása, amely tőlünk függetlenül növi ki majd magát a kis oroszlánból nagy oroszlánná ? azaz egy időtálló dolgot tudunk létrehozni, amely lehet, hogy ?hosszú? idő elteltével fog ?felnőni? ? azaz a most elvetett magok csak később válnak igazán láthatóvá.

marsvenuszS a csodálatos Mars-Vénusz együttállással kerül 22-én kapcsolatba a Szaturnusz, amikor is ezek a termékeny energiák összeadódnak. Nagyon fontos üzenete van még a Szaturnusznak, amit nagyon meg kell tudnunk becsülni: ha eddig felesleges dolgokba, értelmetlen emberi játszmákba öltük az energiáinkat, akkor bizony ezek most porrá fognak omlani, és el fognak múlni.

Ha bölcsen éljük meg ezt, akkor tudatos elengedéssel készülhetünk fel erre az időszakra, ha kevésbé bölcsen, akkor legalább ismerjük fel a fájdalmak mögött a felszabadító erőket!

S hogy tovább tetézzem, a jövő hét elején, kedden 23-án maga a Nap kerül szembenállásba a Plútóval. Ez csodás lehetőséget rejt, hiszen képzeljük el, hogy a Naprendszer közepe (a Nap) kerül szembe a legmesszebb keringő bolygóval – és pont köztük helyezkedik el a Föld! Maga az egész naprendszeren végigszáguldozik a Tejút energia, hiszen a Nap és a Plútó a Tejút Galaxis két átellenes pontjára mutat: azaz bennünk lesz az egész Galaxis energiája!

Csodás lehetőség, hogy átéljük AZ EGÉSZ élményét. De, meg kell mondjam, ez lehet, hogy ?kemény? lesz, hiszen a Plútónak nagyon erős megváltoztató ereje van, hiszen ő a halál, azaz a gyökeres változás szimbóluma is. De menjünk mi át tudatosan az alvilágon, haljon meg bennünk minden, ami nem e világra való, és így átlényegülve tudunk új kört kezdeni, egy sokkal magasabb szinten!

Azt hiszem elég nehéz szavakkal érzékeltetni ezeket a lehetőségeket. Érdemes megengedni magunknak, hogy a dolgok változzanak: engedjünk utat az örök változásnak, zárjuk le azt, aminek vége van, nem veszítünk vele semmit. Sőt, csak magasabbra juthatunk ez által.

Bennünk fog rezegni az egész Naprendszer, így lényünk egyik részéből bármikor átválthatunk a másik részébe, eddig nem látható dolgokba: ez a gyökeres változások, változtatások ideje!

– – –

Dr. Dóczi József néhány gondolatát fűzte hozzá ehhez az égi képhez, pontosabban a Nap – Plútó szembenállásához:

Az, csak nem “szembenállás” Üzenete van, hanem pont a Kiegészülés felé halad: a kardinális Rák-Bak tengely irányába…
A Tejút 2 “Kulcs – pontját” kötik most össze:
– a  Nap most fog LEJÖNNI a Tejútról a Nap-Kapun át – a Világba hozva Fényt;
– a Plútó mutatja azt az Irányt, ahol vissza/fel lehet lépni a Haza-vezető Ösvényre…
…és e Kettős között ott Ível az egész TEJÚT, mint egy Reménytadó csodás Szivárvány…