Lassan közeledik a Napforduló, amikor is a korábban részletesen leírt legmagasabb szintű Női és Férfi energiák találkoznak egy égi Nászban. Ahogy láttuk, ez csodálatos időszak a Teremtésre. Férfi és nő közösen itt a Földön is a legfantasztikusabbat tudják együtt megteremteni: az új életet.

Egy új élet kezdődhet most el bennünk is. Fogjuk meg a mágikus szereket tartalmazó tarisznyánkat, amiben minden varázserőt összegyűjtöttünk, és szálljunk fel a Tejútra és használjuk azokat.

nimrodA Nimród csillagképben járunk Égi Utunkon, s most kerültünk érintkezésbe Nimród alakjának az öv vonalán elhelyezkedő csillagaival. Ezen az övön található el ez erőközpont, mágikus tarisznyánk is ide lóg. Ezeket az erőket tudjuk most felhasználni.

S mint írtam ? a Tejúton járunk. Ez különösen fontos, hiszen lábunk alatt a csillagok pora, kortalan lépkedünk a Fényben. S mint Teremtő nézhetünk szét a világban mindenre, amire a mi teremtésünk vár. Most meg tudjuk ragadni ezt a lehetőséget.

Ha belül kicsinek érezzük magunkat, akkor lélekben váljunk eggyé a kondáslegénnyel. Azzal a magyar népmesei hőssel, aki messziről nézve nincstelennek, ágról szakadtan tűnik ? mégis ő tudja használni az erőit, és belőle lesz a király legkisebb lányának férje, és övé lesz a fele királyság.

Ezt tudjuk most mi is elérni, ha felvállaljuk azt, hogy bizony hatalmas erők birtokosai vagyunk ? mert csak az tud igazán nagy dolgokat véghezvinni, aki a saját kezébe veszi a sorsa irányítását és nem a csillagok állására vagy a rossz széljárásra fogja búját-baját.

Nimród, a Magyarok Ősatyja vállánál jár majd a Nap, azaz a fenti üzenet – a felvállalás – válik kiemelten fontossá az elkövetkező napokban. És kapcsolatba kerülünk az Uránusz bolygóval, aminek segítségével most megélhetjük a tudatosító erőket.

FEL TUDJUK SZABADÍTANI A SZELLEMÜNKET! S értelmünk fényével teljesen megválthatjuk a múlt sebeit, sérelmeit ? hála a Nappal kapcsolatba kerülő Jupiter-Neptunusz együttállásnak. A Szeretet Bölcsessége inspirálja majd lépteinket, hogy mindent az Isteni Rend és Törvény jegyében tegyünk. Ezt az üzenetet hozza a Nimród vállának csillaga, a Betelgeuse is?

S a hét második felében újabb segítséget kapunk ahhoz, hogy a múlt lehúzó erőit végre elengedhessük, így megtisztulva lépjünk át a Napfordulón. A Nimród csillagkép elengedő kezénél fog járni a Nap, amivel útjára engedi azt a nyílvesszőt, amivel lelövi a Bika csillagképben rejtező, anyagba visszahúzó erőket.

Mert a Fénybe csak a lehúzó vágyak nélkül léphetünk be.