Az igazi nagy érzelmi, lelki rendezések, helyretételek időszaka zajlik most ezekben a napokban. Ezek a nagy rendezések most kiemelten a jövőnket teremtik meg. Hiszen a Szaturnusz (a szűz jelében és az Oroszlán csillagképben) oppozíciós, azaz nagyon erős inspirációs fényszög kapcsolatba kerül a Marssal (a halak jelében és a Vízöntő csillagkép jövő vízében) április 4-5-én. 

 Hosszútávon és tartósan rendeződhetnek el a dolgok most az életünkben!  Amit érzelmi, lelki téren helyre teszünk magunkban ? vagy a környezetünkben, egy bármilyen emberi kapcsolatban ? az erőteljes tisztító (vagy tisztázó) hatással lesz ránk (az életünkre), méghozzá a jövőnket fogja megtisztítani (és ezáltal egyben megteremteni). Régóta cipelt (lelki) terhektől szabadulhatunk meg ? véglegesen.

 A rendezésekbe hatalmas lendülettel vetjük bele magunkat. Vagy mi magunk leszünk ebben most nagyon kezdeményezőek, vagy azt tapasztalhatjuk, hogy mások intenzíven kezdeményezik a (talán múltból hozott) rendezendő helyzetek ?végleges? letisztázását és rendbetételét.

 Az értékek kerülnek nagyon intenzíven előtérbe az életünkben! Arra mutatnak rá az Égiek ezekben a napokban ? sokszor talán egy-egy váratlan, de annál intenzívebb sugallat, intuíció formájában ? hogy mik az igazi, tartós, hosszú távú, időtálló értékek az életünkben. Hogy egyáltalán mi is az (vagy ki is az), amit mi a saját életünkben ?értéknek? tekintünk. Talán pont ez a felismerés késztet minket a hosszú távú rendezésre. A kincseinkre hívják fel a figyelmünket (ez lehet a ?fizikai világunk? vagy a ?lelki világunk? igaz kincse is ..). Ez az időszak egyben azt is meg fogja mutatni, hogy mi az, amin már mindenképpen tovább kell lépnünk (ez lehet egy működésképtelen emberi kapcsolat, vagy egy régóta hordozott belső lelki félelmünk vagy rossz tulajdonságunk is)  ? mert csak ez visz, csak ez vihet minket előre a jövő felé. 

 Alacsony szinten okozhat konfrontációt, ütközéseket, vitákat kiéleződő emberi konfliktus helyzeteket (?harcokat?). De magas szinten hatalmas inspirációt kapunk most Fentről ahhoz, hogy életünk ?rendezésre váró? helyzeteit magas szinten és az igaz ÉRTÉKEK figyelembevételével ezúttal hosszútávon és végleg helyre tegyük. Érdemes erre használni ezt az időszakot és ezeket az energiákat ? akár külső, akár ?csak? belső (lelki, érzelmi) elrendeződésről legyen is szó. Fontos, hogy valóban hallgassunk a szívünkre (Oroszlán!) és gondoljuk meg, hogy milyen értékeket akarunk tovább vinni a jövőbe!

Veres Mónika