Mielőtt belemerülnénk a mai írásba, aki szeretne mélyebben ráhangolódni, annak az alábbi írásokat tudom ajánlani elolvasásra, a teljesebb képért. De nyugodtan lehet folytatni e sárga hátterű kiemelt szöveg után.

Tehát az Égi Királynő, március 26-án érkezett el hozzánk, ebben a két írásban fejtjük ki részletesebben: http://csillagbolcselet.hu/2009/03/egi-kiralyno/ és http://csillagbolcselet.hu/2009/03/egi-kiralyno-masik-oldala/

Ennek valamilyen szinten a folytatása itt olvasható: http://csillagbolcselet.hu/2009/04/szer-elem-a-foldon/. Dóczi József barátom írása: http://csillagbolcselet.hu/wp-content/uploads/2009/04/09-apr-22.doc

Egy csodás jelenség, nagyon mély tartalommal: http://csillagbolcselet.hu/2009/05/aldozat-es-felemelkedes/

A teljesség miatt nem tehettem meg, hogy ezeket nem említem meg számotokra.

Fényünnep

Június 21-e, a nyári napforduló, azaz a Fény Ünnepe, amikor a leghosszabb a nappal, nagyon fontos és kiemelt esemény. Már maga ez a nap önmagában egy szentség, és most hatalmas csodát kapunk, mert az égen szent Nász lesz érzékelhető.

Következzen most Dr. Dóczi József barátom írása, erről az eseményről. (Az írásban található kisbolygók a Mars és a Jupiter közötti ?kisbolygó övezetben? keringő égitestek, amely egy széttört Női Princípium hordozói (Vesta, Ceres, Juno, Pallas).

A Napfordulókor a szétdarabolt NŐI Istennek, az Anyaistennek, az Ég Királynőjének darabjai-részei kerülnek “szoros konjunkcióba” az egyes Férfi Főistenségekkel! Ők már nem tudnak újra-Egy-esülni, ezért Szerelmeskednek – Teremtően!

Mind a négy, eddigi Férfi Főisten megkapja a maga Női Párját! Hölgyválasz…

Az “UTÓD” lesz a Lényeg!!!

Nézzük részletesebben.

vesta1. A Nap (az Istenné vált, jelenlegi Főisten = Heraklész!) a Tejút tengelyének közepén áll egy-ütt a Vesta-val, Nimród válla fölött.

Az Éltető-Teremtő Atyaisten Egy-esül Hesztia-val (Vesta), a Háztűzhely, a Templom Istennőjével (Kronosz és Rheia Első szülött lánya!!! Szimbóluma a Kör – mint a Napé…)

A teljes együttállás 22-én, 22 óra 30-kor lesz (a Nimród Elengedő kezénél), amikor a Hold is beszáll a Nászágyba, mint a Szűz ÚJHOLD!!!Mert Hesztia amúgy SZŰZ Istennő… És a Tűz-Ritusokért felel – aki a Nap.

A Befelé Fordulás Istennője (Hesztia) a Kifelé Sugárzás Istenével (Nap) Teremt Termékenyen.

2. Ceres, vagyis Démétér az ANYA, a Tápláló Istennő, az ős Termékenység az Oroszlán nemzőszervénél áll együtt a Szaturnusszal (Kronosszal, a 2. Férfi Főistennel!) (Egzakt július 7-én lesznek, Szimbóluma a kalász – október 1-én ér oda a Szpíka, azaz a Kalász csillaghoz)

3. Juno, azaz Héra, a Feleség az Uránusszal (az első Férfi Istennel!) bújik össze a Visszaúszó Hal-nál?

4,pallas Pallas pedig szépen be fog sétálni a Hydra szájába… A Szingli-Menedzser-Nőt elnyeli az ösztönök “szörnye”. S együtt áll a Jászol csillaggal, ahol a Megváltó született. Így születik meg az Anya is, a Szeretet is.

5. Chiron – Jupiter (Zeusz, 3. Férfi Főisten!) ? Neptunusz együttállásról már írt Móni egy korábbi írásban, Józsi segítségével: http://csillagbolcselet.hu/2009/05/meg-egy-titok-a-lelek-gyogyulasarol/

6. A végére hagytam a Mars-Vénuszt együttállást, ami hatalmas jelentőséggel bír, különösen a fenti tényeknek az együttesével. Erről külön cikkben fogunk értekezni.

7. És, hogy teljes legyen a kép, ugyanebben az időben a Hold és a Merkúr is együtt állnak.

Hátborzongató az Egész!

Ez az igazi Unio Mystica!!!

Most válik tényleg EGY-gyé a NŐI és FÉRFI…

.. a Nő megtermékenyül!

A férfi és nő találkozik, Nász történik… megtermékenyítés ? azaz valami új FOGAN MEG! De ezt még ki kell hordani.

Márciusban alászállt az Ég Királynője.
Most megtermékenyül.
És szeptemberben  lesz születés…Igazi, hatalmas csoda fog születni szeptember 18-19-e környékén. De erről, majd a maga idejében.

További gondolatok Balázstól

Amint láttátok, a 4 női minőség megjelenik az égen, és egyesül a Férfival: a Szűz, az Anya, a Feleség és a Nő.

A párkapcsolat onnan is érezhető, hogy a Mars és a Vénusz teljesen együtt állnak ekkor. Mint emlékeztek, ezen a tavaszon ennek a két bolygónak különösen jelentős üzenetei voltak, s most a Cet csillagkép szája fölött állnak.

Azé a Ceté, aki elnyelte Jónást, mert akarta felvállalni Isten által reá szabott sorsát.

Felette pedig a Kos csillagkép látható, ami a kezdet, elindulás üzenetét hordozza, felette az áldozat, azaz Androméda üzenetével – elindulni csak akkor lehet a Fény felé, ha előtte áldozatot hozunk.

Ez akét erő, egyik alatta, a másik fölötte, adja meg a Nász lényegét:  vállald fel Teremtői mivoltodat, azt, hogy a Női és Férfi erőiddel tudsz Teremteni, tudod magad egyesíteni, és indulj el, indulj el az Isteni Termékenységed felé. Mert ha nem teszed, akkor mész a Cet gyomrába, ahol is elmélkedhetsz a “sorsodon”.
Itt, az együttállás alatt áll a Menkar csillag, ami az Isteni Igazságszolgáltatás csillaga – azaz Saját Magad felett kell ítélkezned: Tudsz-e teremteni?

És ha a válasz Igen, akkor bizony most megtermékenyítheted Mag-ad.

Mint korábban olvashattad, HATALMAS erőket tudsz most összpontosítani.  S ráadásul ekkor van a Fény ünnepe is, amikor a Nap a Tejúton jár – Cselekvő Éned isteni minősége jelenik meg!

S értelmeddel ekkor Termékenyen tudsz gondolkodni, és az Őrangyalok segítenek a Bika csillagkép szeméből, az Aldebaran csillagról.

– – –

Kívánjuk, hogy rá tudj hangolódni a saját utadra, a saját Isteni Önvalódhoz.

Dr. Dóczi József és Kiss Balázs Kunó