Most szeretnék egy teljesen más megközelítésből beszélni erről az Égi helyzetről. A tegnapi nap folyamán az egyik aspektusáról írtunk az Égi Királynőnek. De, van még üzenet, ezt szeretném most kifejteni, kicsit bővebben.

egikiralynoAhogy a márciusi előadásokon elmeséltem, ez a 9 Égitest együtt egy többszörös hullámot alkot, ami a Plútótól indul el és a Vénuszban végződik ? egyfelől.

A Plútóról már említettem, hogy hol is található: éppen két csillagbölcső között utazik az égen, rajta a galaktikus egyenlítőn ? azaz innen hozza el számunkra a LEGMAGASABB szintű teremtő erőt, azt, amely MINDENT megváltoztat. A Plútó a végletek szimbóluma, amikor valami NAGYON van, TELJESEN. És azért is elindító, teremtő erő, mert a Mars magasabb oktávja.

S ne feledjük, Naprendszerünkben ez áll legközelebb a többi csillaghoz ? rajta keresztül jutunk vissza a Teremtőhöz!

Tehát, ha innen nézzük, akkor radikális, gyökeres változást indít el a Plútó ahogy végigrezeg a bolygók során, ezt az üzenetet hozza el (most Veres Mónitól idézek):

?a szerelem mindent elsöprő (Plutó) teremtő erejének (Uránusz) felismerése (Merkúr) a lelkünk legmélyén (Neptun), ami kiemel bennünket a körforgásból (Ekliptika felett a Vénusz)! Ez, mint egy érzés-hullám (Hold) szinte végigfut a gerincünkön … (hiszen hasonló az íve a gerincvonalhoz).?

A magasan a Napút felett lévő, fordított (retrográd) mozgású Vénusz egyik üzenete a visszatérő illetve Égi irányt vevő Szerelem! Továbbá, amit a Plútó beindít, az Harmóniában, Szépségben fog megteremtődni az anyagban!!!

És ha visszafele nézzük a hullámot, akkor a megújuló, felerősödő szerelemmel mindent meg tudunk változtatni, és csillagokat, azaz FÉNYT tudunk nemzeni!!!

A tegnapi nap folyamán a fókuszt a Szaturnusz erejére tettem, hiszen ezen Égi helyzet üzenete. Mint cél ez a szaturnuszi minőség jelenik meg, de ezzel kiegészülve ez azt jelenti, hogy a sok csodát, hatalmas erőket, univerzumokat felemelő erőket most IDŐTÁLLÓ dolgokra fogjuk tudni használni!

Végre, az emberi lét évezredek alatti tapasztalata most beérik, és végre a teremtést lényeges dolgokra fogjuk használni!

De a nagyon nagyon fontos üzenetet nem szabad elfelejteni, hiszen itt a Szerelemről van szó:

A Vénusz a szerelem, a párkapcsolatot jelképező bolygó, a Plútó egyik aspektusában a legmagasabb szintű férfi teremtő erő, ami éppen most a csillagokkal szerelmeskedik és csillagokat nemz!

egikiralyno2

Ezen égi kép két pólusa ez a két erő!

Azaz végre, eljött az ideje, hogy FÉRFI és NŐ EGYÜTT teremtsenek. Mert EGYÜTT VAGYUNK EGYEK! Sőt, mivel mindenki férfi, és mindenki nő is egyben, ezért MINDENKIVEL EGYÜTT kell teremtenünk!

S ha megnézitek az égi képet, ezt a csodás hullámot, akkor látható, hogy térben középen a Neptunusz áll!

Azaz középen, az UNIO MUSTICA-ban találkozik, a MINDEN EGY-ben találkozik FÉRFI ÉS NŐ!!!

– – –

És most Móni szavai következzenek, egy más megfogalmazásban mit is jelent ez az egész Égi helyzet:

?Annak a felismerése fut végig rajtunk, egy gyönyörű érzelmi hullámban, hogy mi az igazi érzelmi-lelki érték, azaz mi az igazán időtálló szerelem az életünkben. A lelki-szellemi kincsek felismerése emel ki bennünket a körforgásból?