Óriási előretörés várható az Égi Elrendelésben, a bölcsesség, a hit és a szeretet terén az elkövetkező napokban. Mindez teljes lelki megtisztulást és megújulást hozhat számunkra!

Február 17-én kedden ugyanis a Mars együtt fog állni a Jupiterrel az égen a Bak csillagképben, érintve a Vízöntő csillagkép múltba ömlő vizét és a Delfin csillagképet is. Ritka együttállás, hiszen mindössze kétévente egyszer következik be.

A múlt terheitől lehet most megtisztulni szeretettel, hittel és bölcsességgel, a megújulás és az új kezdet reményében.

A Bak csillagkép üzenete miatt ? hasonlóan a január 23-i Nap-Jupiter együttálláshoz, amelyről a ?Szeretet szárnyain? címen írtunk – a sorsfelvállalás még mindig feladatunk, azonban most ahhoz kapunk óriási égi energiákat, hogy kifejezetten újult erővel és új lendülettel tudjuk ezt megtenni (illetve ha kell ?megteszik? helyettünk az Égiek, mert így vagy úgy, de biztos, hogy hatalmasat lendítenek most a sorsunkon).

A Mars a tiszta erőt és lendületet szimbolizáló bolygó (hiszen a háború Istene volt az ókorban) és egyben a kezdet üzenetét hordozza. Most, ha megharcolunk a sorsunkért (a sorsunkkal), ha képesek vagyunk belevágni, új lendülettel belekezdeni valamibe az életünkben (amit talán eddig ki akartunk kerülni), akkor ezzel megtisztíthatjuk a múltunkat és egyben a teljes megújulás vár ránk a Delfin csillagképnek köszönhetően. Újjászületett lélekkel, a terheinktől megszabadulva (és ezáltal ?felszabadulva?) mehetünk tovább Utunkon. Csodálatos lehetőség ez, éljünk vele!

A múlt karmájától (feladataitól), a múltból cipelt terheinktől vagy múltbeli sérelmeinktől tisztulhatunk meg – egy lendületes előretöréssel, sorsfelvállalással. A lendület kulcsfogalom ezekben a napokban! Mert ha a Mars energiáját magas szinten működtetjük, akkor hatalmas energiák szabadulnak fel bennünk, segítve ezáltal bennünket egy új kezdet (egy új sorsút vagy sorsfeladat) felvállalásában.

Magas szintű működés még az önlegyőzés is, azaz ha a felmerült problémákat (?harcokat?) nem úgy reagáljuk le, hogy ?belemegyünk?, hanem úgy, ha legyőzzük önmagunkat és tudatosítjuk az erőinket, felemelve ezáltal a sorsunkat! De ha alacsony szinten éljük meg, akkor csak felesleges küzdelmek szintjén fog megjelenni. Figyeljünk erre oda, mert nem mindegy mit teremtünk ezekkel a ?marsikus? energiákkal az életünkben az elkövetkező napokban! (Ez utóbbi nekem is személyes üzenetet jelent mostanában, így ezt tapasztalatból tudom! ?)

“Magas szintű működés még az önlegyőzés is, azaz ha a felmerült problémákat (?harcokat?) nem úgy reagáljuk le, hogy ?belemegyünk?, hanem úgy, ha legyőzzük önmagunkat és tudatosítjuk az erőinket

Az új kezdetet nem csak a Mars dinamikus energiájának, hanem a fiatal lelkeket szimbolizáló Delfinnek is köszönhető, amely által teljes lelki újjászületés vár ránk február közepén.

Amiben (vagy akiben) eddig hittünk az most nagy erővel beigazolódhat ? vagy ezzel kapcsolatban most tisztán megmutatkozik az Égi Igazság. Akármit is hozzanak számunkra ezek a napok, fontos tudni, hogy az új kezdet lehetősége biztosítva van mindenki számára!

Természetesen mindenkinek a saját egyéni horoszkópjában azt az életterületet kell figyelnie ezekben a napokban, ahol a tranzit Mars és Jupiter éppen tartózkodik. Mert azon az életterületen jelenik meg fokozottan az önlegyőzés, (vagy a küzdelem), az új kezdet lehetősége, illetve az Égi Elrendelésben, a szeretetben és a hitben való hatalmas, mindent elsöprő előretörés, lelki megújulással. Gyönyörű időszak elé nézünk!

Veres Mónika