Az elmúlt időszak sok mindent indíthatott be bennünk, s ha ebbe még Figyelmet is tudtunk fektetni, akkor igazán nagy dolgok mehettek végbe…

Múlt hét elején Hitet és Bölcsességet kaptunk az Égből, hogy rendelt utunkat járjuk végre. Majd lehetőséget, hogy ugorjunk ki a bőrünkből, s otthagyva a megszokott dolgainkat egy újfajta harmóniát, szerelmet hozzunk létre ? nem feltétlenül a fizikai síkon.

Most pedig egy kicsit erőteljesebben jelentkező energia-forma jelent meg az Égen.

Azért mondom azt, hogy ?erőteljesebben?, mert ez Erőt és Kiteljesedési lehetőséget tartogat számunkra. És bizony ezzel az Erővel érdemes helyesen bánnunk.

Képzeld bele magad egy kis magba, amely ott szunnyad a Földben, és a tavaszi napfény, az univerzumi fény hatására át kell törnie a földön, köveken, ki a sötétségből a Fénybe, és ebben semmi más nem vezeti, csak az, hogy Tudja és Érzi, hogy merre a fény, merre kell haladnia ? látni nem látja. Ezt – szerencsére ? minden kis mag meg tudja valósítani, hiszen megéli önmagát.

Nekünk, embereknek erre Tudatosan kell figyelnünk, de ha mi a bennünk szunnyadó erőt az ég felé törekvésre használjuk fel, akkor a Csillagokig érünk el.

Most ez az erő fogja gondolatainkat a a galaxisunk Magja felé hajtani.

Szellemiségünket, a többi emberrel való szellemi kapcsolatunkat (kommunikációnkat) emelhetjük magasabb szintre, és ennek az alapja az Erő, ami hajt bennünket.

Ám csak egyetlen módon valósíthatjuk ezt meg: ha gondolatainkat és a cselekedeteinket a ?legyen meg a Te akaratod? hatja át.

A Mars és a Merkúr került most együttállásba a Nyilas csillagképben, a Galaxis köze előtt. Az itt látható Pajzs csillagkép üzenete hozza el nekünk az égi védelmet, mert az Univerzum véd minket az ego nélküli állapotban, ha eggyé váltunk a magasabb Énünkkel. Majd az együttállás fölött látható Sas repít minket mindennél magasabbra. Alatta a Teleszkóp csillagkép mutatja számunkra, hogy az Égi dolgok felé fordulással tudjuk ezt elérni.

Így tudunk Fényt nemzeni ? Magból Fává nőni és fénygyümölcsöt hozni, hogy abból újabb Világfa nőjön…

A napokban figyelmünket fordítsuk a magas szintű kommunikáció felé, és ahol ezt esetleg nem a megfelelő szinten éljük meg, oda fordítsunk Fugyelmünket és Teremtő erőnket. Próbáljuk az ego-nélküli kommunikációt gyakorolni, ahol a társunkat tudjuk felemelni, kiemelni. És azt vesszük észre, hogy mindegy “kinek van igaza”: hiszen mind Egyek vagyunk.