Néhány napja kezdte el megközelíteni a Merkúr bolygó a Napot és az egzakt együttállást ma este fél 10 óra tájban éri el. Az elmúlt napokban és a következő néhányban kihasználhatjuk ennek az együttállásnak, és a hozzá kapcsolódó többi bolygónak az erejét.

Ami a szíveden, az a szádon

Eljött az ideje annak, hogy megbeszéld, kiadd magadból, ami benned van. A szavaid most még jobban teremtő erejűek, világosságot gyújthatsz velük nem csak a környezetedben, de saját szellemedben is.

Ez az együttállás a Szűz csillagképben figyelhető meg – azaz azt, hogy ha beszélsz vagy meghallgatsz, most arra használhatod fel, hogy rendet tegyél szívedben, szellemedben. Most végre helyére kerülhetnek a dolgok a fejedben, kapcsolataidban.

A Szűz minőségéről bővebben itt beszéltem: Vetés és Aratás

A méyebb megértés véget esetleg érdemes átolvasnod az itt írtakat.

Isteni minőség egy karnyújtásnyira

A napokban (holnap reggel tetőzően) kerül a képbe a Jupiter,

…amiről már szintén sokat beszéltem itt: Isteni Tudás hozható a hétköznapokba

s most fényszög kapcsolatba került a fentebb említett Nappal és Merkúrral. Tehát nem elég az, hogy most mindent képesek vagyunk megérteni és elmondani, de ehhez a Tejútról lejövő Jupiter ad nekünk nem is akármilyen segítséget. Azaz most az Isteni (Tejútról jövő) erőket tudjuk itt a földön materializálni a szellemünk által!

Használd ki a lehetőségeket

Ezekben a napokban érdemes meggyújtanunk mindenkiben a fényt szavainkkal, gondolatainkkal. Ha valami régóta zavar bennünket, mondjuk el, tegyük a helyére, elmélkedjünk Magas dolgokon, mert most a megértés az alapja Énünknek!

Ha feszültek, idegesek lennénk, az azért van, mert nem használjuk megfelelően ezeket az energiákat, és ha a belül szívünkben, szellemünkben feszülő dolgoknak nem adunk lehetőséget teremtő módon megnyilvánulni, akkor ezek a hatalmas erők más kártékony módon fognak utat törni belőlünk, ezért figyeljük magunkat fokozottan és társunk esetleges botladozásaira támogató módon reagáljunk.

Érzelmi töltet, lehatolás a titkok mélyére

Ma reggel a Hold a Plútó mellől indult el és kedd reggel éri el a Jupitert. Így, ha érzelmileg is érintettek leszünk a fentebb leírt erők használatakor, ne lepődjünk meg, belső lelki inspirációt fogunk kapni a titkok kutatásához.