Talán nem túlzás, ha az augusztust a Marsnak szenteljük, hiszen ma megkezdődött e bolygó roppant fontos utazása a nyári égbolton – mire véget ér ez a hónap, meg fogjátok érteni, hogy milyen fantasztikus helyzetben csúcsosodik ki majd.

mars_tejutonMost a Mars a Tejútra tör fel – a Bika szarvai között. Ez mit is jelent?

A Bikát, melyet szent állatként tiszteltek Egyiptomban, a vetés előtt körbevezették a termőföld körül, így kérve bőséges termést az Istenektől – ahogy a Bika belső termékeny erejével mintegy megáldotta az anyaföldet. A csillagképen keresztül is az anyagi termékenység üzenete jelenik meg. A Bika hátán kotló Fiastyúk – a Plejádok – is a magyar mondavilágban a termékenységet szimbolizálja – a kotlós aranytyúk 6 csibéjével alkotják a Fiastyúk csillaghalmazt.

S maga Zeusz, a főisten is sokszor Bika képében szállt alá feladatát elvégezendő. Ugyanakkor, most, ahol a Mars éppen a Bika szarvainál jár, a Bika stáció anyagi minősége már visszahúzó, az anyagba visszahúzó erőként, földhöz ragadt erőként jelenik meg. Így lassan kiemelté válik az az üzenet, hogy kiemelkedjünk az anyagi illúzió világ kötöttségéből, és azon túllépve valódi Fénylényekké váljunk!

A Bika a szarvaival emeli a Marsot éppen a Tejútra – azaz fontos tudnunk, hogy a Tejútra csak az anyagi világból érkezhetünk meg!

S a Mars most szépen lassan felúszik ide, a csillagok közé, az Istenek Útjára, és a augusztus végén indul meg majd “lefelé” a Tejútról – addig is a legmagasabb szintű Fény Teremtő energiákat közvetíthetjük általa! Egész hónapban – és majd különösen a vége felé – végig kísér bennünket az, hogy amibe belekezdünk, azon a Fény áldása van. Tényleg magas szinten, Isteni szinten tudjuk művelni a Teremtést!

Ennek sok lépcsőfoka lesz, s máris az első a kedden zajlott Mars – Szaturnusz kvadrát.

Ezáltal most kiemelté válik az Önlegyőzés (Mars) megvalósítása, mert a Tejútra csak alázattal léphetünk fel – akkor tudjuk aktiválni a Tejút-erőket. Nagyon fontos, hogy az értékekre, az Időtálló dolgokra fókuszáljunk, maradandó dolgokba kezdjünk bele.

Ha esetleg úgy érzed, hogy nem tudsz merre menni életedben ezekben a napokban, akkor könnyű dolgod van: hiszen új irányok felé tudsz törni, mert a Szaturnusz megmutatja most Neked, hogy amit eddig teremtesz, annak nem biztos, hogy itt van az ideje. De ezáltal érdemes egy magasabb nézőpontba emelkedned, és Teremtő erőidet a Tejút szolgálatába állítanod.

És ha megvan szívedben a Vágy, hogy merre indulj, és abba bele tudod tenni magad, akkor tényleg nagy erőket tudsz mozgósítani.

Izgalmas feszültségeket hordoz az, hogy a Mars lendülete, nagy lépésekkel való előretörése most találkozik a Szaturnusz fókuszáló, részletekre figyelő energiáival, ezáltal ha egyfelől haladnál, másfelől megállnál körbenézni, hogy hol is tartasz, akkor az teljesen normális érzet lehet e héten. Tudni kell megtalálni, hogy egy apró lépésben is benne rejlik a Végtelen – azaz Mindennek végtelen szintje van, még ha csak egy icipici kis tettet hajtottál végre a Tejút erőiddel.

A hét második felében pedig a Mars trigon fényszöggel kerül kapcsolatba a Jupiterrel, és a Jupiter szemben fog állni a nappal.

Ez tovább fokozza a Tejút erőket, mert kedden átmentünk egy összpontosítani tanító energián, csütörtökön pedig kitágíthatjuk az erőinket – a Szeretet jegyében!

Az eddig beért tapasztalatok most kiáradhatnak, és magukban kell, hogy hordozzák az Isteni Rend és Igazság törvényeit – így emelkedve tovább a Tejúton a Fénybe. Így tudod a saját életedet is most áthatni a Szeretettel, és így hozhatod meg a hétköznapjaidba a Fényt – közvetlenül a Tejútról.

A Nap segítségével pedig igazán a Szeretet jegyében ügyködhetsz – egyszóval ez fantasztikus idő mindenre!

Jövő héten pedig folytatjuk az igazán izgalmas dolgokkal…