Egoáldozat.

Bizony, nem kisebb üzenetet közvetít most sorozatosan a Mars bolygó, ahogy május közepétől az égen halad. S csütörtökön, amikor a korábban sok módon kifejtett Jupiter-Neptunusz együttállás zajlik, egy olyan csodában lehet részünk, amely a kiemelkedés lehetőségét hordozza magában.

Mit is jelent az, hogy ?egoáldozat?? Mi is az az ?ego?? Miért is kell ?feláldozni??

Az egóval önmagában nincs semmi baj, csak akkor ha ?átveszi az irányítást?. Amikor az önzés és a szeretettelenség uralkodik el az életünkben. Amikor nem másokért cselekszünk. Amikor a saját problémáink falán túl nem látjuk az Univerzum szépségét.

S most annak van itt az ideje, hogy ezen változtassunk: hogy segítsük felemelni a többi embert, és ezáltal emelkedhetünk ki a körforgásból.

Összegezzük tetteinket: mindent, mi eddig cselekedetünkkel elértünk, most átgondolhatjuk, és így szó szerint megválthatjuk önmagunkat! Megválthatjuk!

nevtelen111Azaz minden próbálkozást, ami romboló energiává alakult, minden elkezdett méltatlan kapcsolatot most átalakíthatunk. Ugyanis a Mars csütörtökön este pontosan a Halak csillagkép felfelé úszó halának fonalánál fog állni! Ez egy igen kis terület az égen, és pontosan ebben a pillanatban a Vénusz bolygó pedig a visszafelé úszó halak fonalán fog elhelyezkedni!

Igazi Égi csoda!

Mars üzenete az Androméda alatt hordozza magában az áldozat szentségét, hogy cselekedeteinkben, teremtésünkben akkor tudunk végre kilépni a körforgásból, akkor fogjuk tudni magunk mögött hagyni a nem működő dolgokat és akkor tudunk igazi, Tejúthoz méltóan Lenni, ha megtörténik az Áldozat! Ha MÁSOKÉRT cselekszünk!

Androméda királylány volt az, akit az istenek áldozatul jelöltek ki a népéért, s amikor már a tengeri sziklához kikötözött testét majdnem elnyelte a Cet, akkor jött Perszeusz, aki megmentette az életéről lemondott lányt. Örök szerelemre gyúltak, és az Istenek egymás mellé helyezték őket az égen, hogy egymás mellett legyenek, amíg világ a világ.

Ez jár “jutalmul” minden őszintén meghozott áldozatért.

Egy összegzés során vegyük végig, hogy miben fogunk tudni változtatni, és ezre fókuszáljunk, engedjük el, és tényleg, ahogy írtam, szó szerint ?váltsuk meg? magunkat ezzel az energiával.

S a titok itt most abban rejlik, hogy a Vénusz a visszafelé úszó Halak üzenetét hozza: azaz hol lehet majd megteremteni, megvalósítani az egóáldozat során felemelt Teremtő Energiáinkat?

A magas szintű Párkapcsolatban, s abban, hogy Harmóniába kerülhetünk önmagunkkal, a Világmindenséggel.

Minden reakció, szokás, életvitel, berögzült és nem működő séma alakuljon át bennünk, engedjük el őket, hiszen nem visz előre? és ha megtörténik az áldozat, tényleg minőségi változás jelenik meg az életünkben.

Kiss Balázs Kunó