Ezúttal kivételesen hozzá kell fűznöm valamit a szerdai Vénusz-Mars együttálláshoz! Kérlek, olvassátok el ezt is, mert a kettő összefügg, együtt hat és szorosan kiegészíti egymást, és így kaptok csak teljes képet a héten zajló eseményekről! (a korábbi írás itt olvasható: Nő és Férfi összehangolódnak).

Azzal egy időben, hogy a Mars a Vénusz alatt helyezkedik el az Égen, egyúttal kvadrát – azaz teremtő – fényszög kapcsolatba lép a Plútóval is! (Akárcsak a Vénusz, amelyről ?Új minőség születik? címmel írtam) Így a Mars-Vénusz együttállása valóban elhozza azokat a csodákat is, amelyekről a héten tettünk említést, de ezúttal komoly nehézségeket is hozhat.

Nem szeretnék negatív energiákat kelteni a ?nehézség? szóval bennetek, ezért is bánok ezzel a óvatosan. De úgy gondolom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor talán pont azzal segítek többet, ha megírom őszintén, hogy ?ez most nehéz lesz?, de ti EZT IS fel tudjátok emelni és a legjobbra fordítani! Szemben, mint ha csak hallgatok és csak a ?szépről? írok? Egyetértetek?

Szóval, a mai együttállással egy időben már erősen érződik a Mars- Plútó kvadrát az Égen. A Plútó a legnagyobb sorsfordító erő! Szenvedélyes érzelmek, őrült cselekedetek, radikalizmus, hatalmas, mindent elsöprő gyökeres változások tartoznak hozzá. Vannak bizonyos élethelyzetek, amikor csak ez a plútói radikalizmus vihet minket előre. Mert csak így tudunk minőségileg feljebb lépni! A Mars pedig a kezdet, az előretörés, a küzdelem és a konkrét teremtő energiák üzenetét hozza (lényegében a Plútó a Mars magasabb energetikai szintje).

Nos, látjátok ti is, hogy most két ilyen hatalmas erő, ilyen kirobbanó lelki energia találkozik össze egymással most és a következő napokban azért, hogy valamit nagy erővel kirobbantson, leromboljon, elpusztítson, átminősítsen és radikális fordulattal egy teljesen új, egy jobb minőséget teremtsen meg. A Vénusz ?társulása? miatt mindez főleg szerelemmel kapcsolatban jelenhet meg az életünkben. Amit eddig csak halogattunk megtenni .. vagy az a kapcsolat, ami eddig csak gyötrődve a végét járta, de nem volt erőnk lezárni, az most egy radikális lépéssel végleg véget ér és ennek köszönhetően felléphetünk végre eggyel magasabb szintre az életünkben.

A Mars az elmúlt hetekben feltöltekezett a Szaturnusz szembenállás energiáival, azaz elrendeződött bennünk, hogy mi az igazi érték az életünkben és mi nem. Most a Vénusz energiáival és a Plútó radikalizmusával kerül kapcsolatba, és így ahhoz fog konkrét teremtő erőt adni a kezünkbe, hogy egy gyökeres, elsöprő fordulattal leromboljunk mindent az életünkben (főleg szerelemi téren), ami már idejétmúlt és csak az érték menjen tovább a következő, a magasabb szintre! Az értéktelen felett lejárt az idő. Nem maradhat tovább.
A Plútó révén most születő új minőség az Igazi Érték minősége lesz.

És most kimondom úgy, ahogy van: ezúttal nincs középút. Nem lehet többet halogatni, elódázni, szépíteni, letagadni, ?nem meg látni?. Nem lehet ?kompromisszumot kötni?. Nincs. Még ha nem akarjuk, akkor is a radikális lépéseké, a nagy kitöréseké, a gyökeres változásoké a szerep most ? amikor a feketéből fehér vagy a fehérből fekete lesz. Nem rózsaszín és nem halványkék ..

De bármekkora válságba is kerüljetek a következő napokban, ne felejtsétek el, hogy a Főnix madár meghozza az újjászületést és a teljes megújulást!

Hozhat komoly próbatételeket ez a hét. Tudom, most mit gondoltok magatokban, hogy “de hát bezzeg azt írta tegnap, hogy a nehézségek véget érnek? .. Higgyétek el, valóban véget érnek! Csak még egy kis türelmet és kitartást kérnek hozzá tőletek az Égiek! Még egy utolsó nagy lendület, egy nagy átminősítés, s a Mars és a Vénusz az Égi Igazság szerint felemel minket a Nyilas csillagképből érkező Plútó segítségével, egy olyan új életminőségbe (legyen ez bármilyen helyzet), ami a legszebb álmaitokat teremti meg. Mert most ennek a három csodálatos, mindent elsöprő és lélekemelő energiának köszönhetően az értékek teljesen új világa teremtődik meg mindannyiunk életében egy gyökeres fordulat keretében.

Most meg van a lehetősége annak, hogy nagy sorsfordulat következzen be az életünkben.

És hogy kicsit meg kell érte küzdeni? Igen ez most valóban így van. Hiszen a bak minősége miatt ezzel még pár napig komoly munkánk van. De senki sem mondta, hogy a boldogságot ingyen adják ? ?

Szeretném, ha a nehézségben meglátnátok a célt és a minőségi felemelkedés csodálatos lehetőségét! Most fokozott teremtő erő van a kezetekben! Hát, ami már nem értékes hagyjátok örökre elmenni és teremtsétek meg az új világot magatoknak ? eggyel magasabb szinten!

(A hatás már tegnaptól elkezdődött, de a legerősebb hatása a Mars-Plútó kvadrátnak vasárnap várható.)

Szeretettel,
Móni