Folytassuk tovább az Égi események kibontását?

Ahogy múlt héten említettem, az augusztus a Mars hónapja, hiszen a Tejúton járó Mars négy fényszögkapcsolattal is rendelkezik más planétáktól. Egyfelől a Jupiter-Neptunusz együttállás felé egy ?trigont küld?, amely az idei év lélek-gyógyító hatását segíti elő, hiszen most nagyon nagy erőkkel tudunk a Szeretettel inspirálva cselekedni. A mélylélekből felhozott érzetek tovább erősítenek bennünket. Ez utalhat mély belső küzdelmekre is, de ne feledjük, hogy ez azt a célt szolgálja, hogy végül önmagunkat legyőzve váljunk méltóvá a Tejútra fellépni, és majd 29-én azt a legmagasabb szinten aktiválni.

marsA Mars most a Nimród övét jelképező csillagok felett jár, s így a tarsolyunkban tárolt varázserőt tudjuk aktiválni. S nagyon fontos, hogy a Mars szépen lassan Nimród vállához érkezik, tehát a Tejút erők felvállalása jelenik meg.

Mit jelent ez?

Hiába teremtett bennünket a Teremtő a saját képére, ha nem hisszük el magunkról, hogy a saját életünket mi teremtjük, hogy ebbe a földi életbe nem szenvedni, hanem magunkat kibontakoztatni jöttünk. Most ebben segít bennünket Nimród, hogy a belső harcost felélesszük, és kiálljunk saját teremtői mivoltunkban, és elfogadjuk azt.

Azért írom, hogy kiállni, hiszen a Mars szextil kapcsolatban áll most a Nappal, a Nap pedig az Oroszlán csillagképben halad, tehát valóban meg tudjuk most mutatni, hogy kik vagyunk mi és mekkora teremtő erővel bírunk, és ez meg is jelenik. S még egyszer hangsúlyoznom kell, itt az egonk, önmagunk legyőzése a kulcs, hogy rátaláljunk az igazi benső énünkre. Amely nem akar tolakodni, magát mutogatni ? csak lenni, megnyilvánulni és teremteni.

És van itt még egy titok a Nimród csillagképben: a Nimród az égen látható alakja éppen íjával lelövi a Bikát, útjára engedi a nyílvesszejét. Itt a Bika már a terméktelen, anyagba visszahúzó erőket jeleníti meg, ezeket kell tudnunk elengedni, “lelőni”.

– – –

Most egyenlőre ennyi, hamarosan folytatjuk azzal, hogy milyen égi segítséget kapunk most a fentebb írtakhoz, mégpedig az Uránuszon keresztül, amely roppant izgalmas pozícióban van már jó pár hónapja, és most megint erőteljesen aktiválódik a Mars, Merkúr és a Szaturnusz által.